Widok
http://img23.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img6763zm.jpg
wózek sprzedany ale zobacz na funkcjonalność
wózek sprzedany ale zobacz na funkcjonalność
My zdecydowalismy sie na babyjogger - testujemy go od 2 miesiecy, bo moze byc w wersji "pojedynczej" i "podwojnej". wozek jest na prawde super wykonany, jak na podwojny wozek - lekki, bardzo latwo sie sklada no i ma mnostwo kombinacji. mysle, ze jako podwojny takze sie sprawdzi, mamy do niego fotelik maxi cosi i specjalne adaptery.
zastanawialismy sie takze nad zoomem formy abc design, ale byl duzo wiekszy po zlozeniu i duzo dluzszy jako rozlozony.
phill and tedds w ogole nam nie pasowal, bo dziecko, ktore jest z tylu NIC nie widzi. wiadomo, ze starsze dziecko wiecej chodzi, ale jednak jak musi przejechac nawet kawalek, to warto zeby jednak cos widzialo a nie jechalo prawie ze pupa po ziemi i widzialo przed soba tylko siedzenie mlodszego rodzenstwa. dla mnie niewypal.
zastanawialismy sie takze nad zoomem formy abc design, ale byl duzo wiekszy po zlozeniu i duzo dluzszy jako rozlozony.
phill and tedds w ogole nam nie pasowal, bo dziecko, ktore jest z tylu NIC nie widzi. wiadomo, ze starsze dziecko wiecej chodzi, ale jednak jak musi przejechac nawet kawalek, to warto zeby jednak cos widzialo a nie jechalo prawie ze pupa po ziemi i widzialo przed soba tylko siedzenie mlodszego rodzenstwa. dla mnie niewypal.
hej, ja przerobiłam 4 wózki blizniacze zanim trafiłam na idealny, pierwszy nówka Jane twin two, z godnolą, nie polecam, maluch 2 msc przestał mi sie miescic, a starsze ciagneło, nogi po chodniku, w sniegu łamały mu sie kółka. Nie polecam typu tramwaj, zimą nie da sie nimi jezdzic, jesli maja piankowe koła. Potem miałam zooma, godnola fajna, ale pchasz tramwaj, potem x landera twin, wieksze dziecko mi się nie mieściło, w tej chwili jeżdzimy mothercare urban twin, nie ma gondoli ale ma cieple spiworki na zimę i rozkłada sie na płasko, rewelka w podbijaniu, pompowane koła. A polecam ten mountain urban jungle z opcja gondoli.
mam dostawkę do wózka buggypod
http://www.buggypod.pl/
będę niedługo sprzedawać jakby co, stan idealny :)
http://www.buggypod.pl/
będę niedługo sprzedawać jakby co, stan idealny :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja również zastanawiałam się nad zakupem takiego wózka, po kilku miesiącach zrezygnowałam. Mam jeden wózek po starszym synku i całkowicie się sprawdził.
Różnica pomiędzy moimi dziećmi to 1 rok i 9 miesięcy, synek juz chodził na nóżkach. Przez krótki okres czasu miałam ergonomiczne nosidło dla maluszka, które nadawało się na krótkie wypady.
Teraz nie żałuję swojej decyzji, bo zastanawiam się teraz jakbym z takim wózkiem zabrała się do autobusu, czy na wakacje? (na tamten czas nie miałam auta).
Ostatnio w komisie w Wejherowie widziałam taki wózek a'la wagonik, czyli jedno dziecko za drugim, coś jak Peg Perego. Jak jesteś zainteresowana to tam zajrzyj...
Różnica pomiędzy moimi dziećmi to 1 rok i 9 miesięcy, synek juz chodził na nóżkach. Przez krótki okres czasu miałam ergonomiczne nosidło dla maluszka, które nadawało się na krótkie wypady.
Teraz nie żałuję swojej decyzji, bo zastanawiam się teraz jakbym z takim wózkiem zabrała się do autobusu, czy na wakacje? (na tamten czas nie miałam auta).
Ostatnio w komisie w Wejherowie widziałam taki wózek a'la wagonik, czyli jedno dziecko za drugim, coś jak Peg Perego. Jak jesteś zainteresowana to tam zajrzyj...