Widok
Wózek X-lander XA
Czy macie problem z przednimi kółkami? Mam wózek x-lander xa na stelażu z 2009 (nie szprychowe) i niestety te koła podczas szybszej jazdy (jak nie są zablokowane) - strasznie "wibrują" tzn. wygląda to tak jakby stelaż był źle wyważony i przednie koła były za mało obciążone a co za tym idzie - wpadają w drgania. Pytam, bo nie wiem czy to taka uroda wózka czy może powinnam oddać go do reklamacji.
problem był przy korzystaniu z gondoli w spacerówce tego juz nie ma ale powiem szczerze jak jeździłam gondolą doprowadzało mnie to do szału tym bardziej że drgało tylko jedno koło...reklamacje w tej firmie ok załatwiane są szybko ale panie przyjmujące do reklamacji wózek poinformowały mnie że kółka przednie na wybojach (mieszkam w dość nowej okolicy czyli poza centrum handlowym wszędzie są wyboje;)) powinny być zablokowane i podobno jest to ujęte w karcie gwarancyjnej więc wydaje mi się że zawsze mogą zwalić to na nieprawidłowe użytkowanie wózka....chociaż ja też odnosiłam wrażenie że jest to złe wyważenie wózka lub moje dziecko było za lekkie;)
ja z kolei mam problem ze skrętnością przednich kółek, wózka używam od około 6 mies. i wszystko było w porządku, ale teraz wózek, jakby ściągał na jedną stronę i kółka nie skręcają za każdym razem równolegle, tylko jedno się blokuje, co całkowicie wytrąca z jazdy i trzeba bardzo mocno pchać lub wręcz przestawiać wózek na nowy kierunek jazdy
Meggi to o czym piszesz to częsty problem z tego co dowiedziałam się w serwisie :/ koła wpadają w wibrację(podobno na przednie koła działa często za duży nacisk i tak się dzieje) i wózek cały drga podczas jazdy...my tak mieliśmy pół roku temu. Wózek pojechał do Częstochowy do serwisu gdzie zostały wymienione całe koła,a teraz historia się powtarza niestety i wózek znowu jedzie do serwisu :/

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl
ja tego nie mam, choc widzialam u innych, moze to tez kwestia napompowania kół ze tylnie lzej przednie mocniej? pozatym przeczyszczalismy gniazda itp i nasmarowalismy i wszystko git. jezdze na plaze nim i czesto sie zapiaszcza.
a mi sciagalo wozek jak pinezka sie wbila :) i powietrze zeszlo i okazalo sie ze we wszystkich kolach trzeba wyrownac powietrze i zaczał mi znowu duzo lepiej jezdzic(az sie zdziwilam bo nie mialam problemow z prowadzeniem)
a mi sciagalo wozek jak pinezka sie wbila :) i powietrze zeszlo i okazalo sie ze we wszystkich kolach trzeba wyrownac powietrze i zaczał mi znowu duzo lepiej jezdzic(az sie zdziwilam bo nie mialam problemow z prowadzeniem)
jeśli chodzi o siedzisko to u nas problem,bo mały nie chce tak bardzo na leżąco i ciągle się podpiera albo podciąga,a jak się opuści podnóżek to siedzonko na dupcie jest strasznie małe i wisi na szelkach,bo zjeżdża :/ jedynie to mi chyba tylko duża budka pasuje..

www.ans-photo.pl

www.ans-photo.pl