Widok

Wózek bliźniaczy - jaki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej,
wszystkie posty są dosyć "przeterminowane" odnośnie wózków bliźniaczych, stąd nowy wątek i moje pytanie - jaki wózek polecacie a jakiego nie, i dlaczego?
czy któraś z was posiada Taco City Move Duo i może coś o nim szczegółowo opowiedzieć? ;)
z góry bardzo dziękuję!
Mama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie kupuj polsko chinskich tworów, ani tramwajów czyli jeden za drugim, ławo prowadzi sie easywalker duo, tfk, poszukaj w bdb stanie lub idealnych wozka, zadbanego uzywanego niz nowego ktorego nie podbijesz na krawezniku, lub dzieci beda sie mialy nie wygodnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja jestem zadowolona z wózka jeden za drugim. Mam BabyActive Twinny, łatwo się prowadzi, wszędzie się zmieści, nie straszne mu krawężniki i polne drogi :)
też byłam bardzo zadowolona z wózka jeden za drugim :) z tym, że ja miałam mutsy duoseat dla dzieci rok po roku, na wielkich pompowanych kołach :)
maclarenem twin techno strasznie źle mi się jeździło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wózek za prawie 3 tysie.. nieźle ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja miałam baby jogger city select ,byłam bardzo zadowolona,duzy kosz na zakupy,skretny, wygodny.naprawde polecam :) wszędzie się zmieści :)
Zdecydowanie TFK Twinner Twist Duo, korzystam od kilku miesięcy, wózek jest rewelacyjny!
Easywalker duo, prowadzi sie lepiej niz wozek dla 1 dzircka
Dziękuję :) też jestem bardziej przekonana do wózka jeden za drugim, nawet jeśli słabiej się prowadzą to przynajmniej wszędzie wjada :) mieszkamy w bloku, musimy jeździć winda więc to chyba głównie od niej uwarunkujemy nasz wybór :)
Mama
Są wózki jeden obok drugiego całkiem zgrabne jak np nasz Bugaboo Donkey Twin , wybraliśmy taki bo przy wzroście 160 cm u mnie za bardzo nie widzę wszystkiego gdy są jeden za drugim. Ale jeśli nie masz z tym problemu to pewnie, jeden za drugim to fajna opcja.
baby jogger city mini, wjedzie w każde drzwi jest lekki, zwrotny
Mountain Buggy DUET A może któraś mama posiada ten wózek i może coś powiedzieć na jego temat?
Bugaboo jest bardzo maly, nie tylko bardzo wąski. miałam okazję go prowadzić i nie jest wart swojej ceny
Mama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem z Bugaboo zadowolona i wcale nie jest bardzo mały.. no chyba że ktoś ma duże bobasy ;-) Jak kogoś nie stać niech kupi tańszy :-)
Tu chodzi o funkcjonalność a nie cenę, widziałam jak wyglądają w nim roczne dzieci które nie należały do dużych i... Właściwie to w nim nie wyglądały.
Ale za radę dziękuję, na pewno rozejrzę się za czymś tańszym.
Mama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podlaczam się do pytania. Też jestem za jeden za drugim. Podoba mi się abcdesign zoom ale kurczę drogi jest :p
Dla mnie wadą nie do przejścia jest to żeby jedno z dzieci nie siedziało "pod drugim' a większość wózków taka jest niestety.
image
dziewczyny jak podoba wam się jeden za drugim polecam najpierw iść do dklepu go zobaczyć i przejechać się pustym, ja po takiej wizycie się zniechęciłam, nie miałam siły podbić go do góry a gdzie jeszcze waga dzieci. Dlatego zdecydowałam się na baby jogger city mini, odkupiła go ode mnie mama bliźniąt niespełna rocznych która używała też baby joggera z tym że city select? jeden za drugim, wymienila właśnie z tego względu że było jej już bardzo ciężko podbijać pod krawężniki itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Martuś..Przecież napisałam że moje dzieci mieszczą się znakomicie :-) "widziałam jak wyglądają w nim roczne dzieci" u szwagra znajomej kuzynki koleżanki? ;-)) Drogi więc na pewno zły i niedobry w tańszym dzieci będą wyglądać lepiej :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście najlepszy wózek bliźniaczy to EasyGo Domino. Wychodzi najtaniej, jest solidny, dobrze przemyślany i bezpieczny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry