Widok

Wózki MIKADO

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wczoraj przeglądałam opinie o różnych wózkach, i znalazłam sporo pozytywów na temat wózków tej firmy :P

znacie je?

Spodobał mi się OX-FORD model four-three - zajmuje mało miejsca po złożeniu :) ma dużą gondolę z regulacją zagłówka :)

no i cena jest bardzo atrakcyjna :)

Czy któraś z Was ma wózek MIKADO?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewa - jaki miałaś model?
jakie koła? - czytałam na innym forum, że zamawiając u producenta można dobrać jak się chce - wg potrzeb :)

to samo z kolorami - każdy z ich modeli może być we wszystkich tapicerkach(również tych z innych modeli) - to akurat ze strony producenta :)

Kaska2308 - jak już będziesz po wizycie - to czekam na relację :)

właściwie to ten wózek jest bardzo podobny(przynajmniej wizualnie) do Boldera 3 http://www.allegro.pl/item582722232_wozek_implast_bolder_spiwor_parasolka_kurier0z.html
Dzięki :) Spodobały mi się te wózki, może w weekend wybiorę się do Gdyni gdzie podobno są te wózki. a cena faktycznie przystepna :)
a na żywo jeszcze nie widziałam :P
Kaska2308 - na allegro komplet(wózek głęboki + spacerówka +fotelik z adapterem + okrycie na nóżki do fotelika + parasolka przeciwsłoneczna na wózek + folia + moskitiera + ocieplany śpiworek) kosztuje 1099zł - przesyłka gratis :)

więc przypuszczam, że u producenta podobnie lub ciut taniej :)

(aukcja przedstawiciela tej firmy) http://www.allegro.pl/item581618521_mikado_ox_ford_fotelik_spiworek_parasolka.html
Właśnie obejrzałam sobie wózki tej firmy na ich stronce, wyglądają super, jednak na stonie nie ma cen :( ile kosztuje model, który Cię interesuje? i czy oglądałaś ten wózek na żywo?
Raczej tak, używałam go rok i nigdy nie mialam z nim problemu. Minusem bylo jedynie to że był bardzo ciężki
i jak wrażenia? byłaś zadowolona?
ja używałam wózka tej firmy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry