Widok

"Wózkowe" dylematy ;)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy myślałyście już nad tym na jaki model wózka się zdecydujecie??
Ja zastanawiam się nad Nestorem - przystępna cena i dobre opinie wśród znajomych ;) a Wy??
Macie już jakieś typy??
Na rynku jest taki wybór, ze trudno coś wybrać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my wczoraj zamówiliśmy STOKKE XPLORY bo była promocja w Mama i Ja (nawet taniej niż w internecie) teraz pozostaje czekać spokojnie 6 tygodni na wózeczek :)

Witam.Chciałam Wam dziewczyny polecić komis dziecięcy,mnie też poleciła koleżanka i wczoraj kupiliśmy z mężem wózek,fotelik i mnóstwo ciuszków,jestem zachwycona.w poszukiwaniu wózka zwiedziliśmy chyba wszystkie sklepy i hurtownie w Trójmieście,Mama i ja to ceny z kosmosu,a akpol to ogólna tragedia...sprzedawczynie na niczym sie nie znają,brudno i zawsze bałagan...i o dziwo trafiliśmy do komisu gdzie wreszcie ktoś fachowo i konkretnie wszystko nam wytłumaczył,doradził,nie było czegoś takiego jak wciskanie byleby tylko sprzedać,Pani właścicielka jest naprawde miła,i zna sie na rzeczy.polecam Komis jest na Pogórzu Górnym,Żółkiewskiego 3,nazywa się chyba Baby Boom.pozdrawiam
Extra,
nie wiedziałam że tak blisko mojego osiedla może znajdować się jakiś komis.
A ja poszukiwałam na Karwinach i Fikakowie....

Zajrze tam w tym tygodniu, bo czas zorganizować wyprawkę :)

pozdr

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry