Widok

"Wózkowe" dylematy ;)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy myślałyście już nad tym na jaki model wózka się zdecydujecie??
Ja zastanawiam się nad Nestorem - przystępna cena i dobre opinie wśród znajomych ;) a Wy??
Macie już jakieś typy??
Na rynku jest taki wybór, ze trudno coś wybrać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz, ja wiałam ten sam problem
miał byc wygodny dla mnie jak i dziecka, bezpieczny gondola w całości a nie sapcerówkowa bo cała zima przed nami, spacerówka oddzielnie, lekki bo na 4p targac go bede musiała, składany by wlazł do auta, ciepły spiworek a to bardzo często osobno sp[rzedaja i dodatkowy koszt, gondola wypinana ze stelaża by nie ratgac całosci na 4p, i tak już dla mojego widzi mi sie zamiast tego worka na zakupy koszyk taka kratkę, nie chciałam tez tych wiszacych bud z tyłu wózka tyle tam tego materaiału nie podoba mi sie to, wisi i tylko wieje przez to dziecku bo jest nie szczelne.

znalazłam taki ale jego cena mnie powaliła i szukałam czegos odpowiedniego cięzko było szukałam 3 miesiace az trafiłam w tczewie a ceny dużo niższe niz w gd a w mama i ja to juz wogóle przesada wszystko jest wiele droższe niz w zwykłym sklepie, kosmetyki, kocyki tu jest nawet do 20 zł więcej (kocyki)

ktoś może powiedziec ze za wczesnie ale lepiej poszukac powoli kupic to co sie podoba a potem to na hura bo już jest potrzebne! a poza tym ile to na raz kasy!

pozdrawiam

juz byl taki watek calkiem niedawno o wozkach i dziewczyny polecaly wyzki jakich uzywaly
poproszę o link... ;)

Doszły nowe "ciężarówki" i jestem ciekawa na co się zdecydują...
ja sie zdecydowalam na wozek firmy Jedo- model Pati. Chcialam model Bartatina (wszyscy go sobie chwala) , ale zalezalo mi na przekladanej raczce, wiec stanelo na Pati. Wozek polski w przystepnej cenie :-) potem i tak zamierzam kupic spacerowke, wiec mysle ze do tego czasu na pewno przetrwa ;-)

ja zdecydowalam sie na driver 4xl-bo kola byly pompowane spacerowka i gondola razem...no i fotelik mozna doczepic samochodowy i cena w miare po 1300

ps.bedzie do sprzedania...a kupiony w styczniu wiec jeszcze na gwarancji :)

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
My wybraliśmy Emmaljungę smart duo combi i właśnie czekamy na dostawę:-)))
cala mase wozkow juz obejrzalam, faworytem moim jest Teutonia Primus, ale cena mnie ciut powalila, wiem musialam wybierac bardziej ekonomicznie. Mam nadzieje ze bedzie to dobry wybor. Okaze sie za 2 msc....

Polecam Emmaljunge-sprawdzilismy juz gondolke,i w cieple dni i w zime,a teraz od 3 miesiecy testujemy spacerowke i sprawdza sie rewelacyjnie.Wozek jest wygodny dla maluszka,rewelacyjnie sie prowadzi i naprawde slicznie wyglada.Pozdrawiam
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=30855&t=30840 o to jeden ze starych watkow
ja na poczatku chcialam kupic wozek firmy implast driver xl ale jak zobaczylam ze spacerowke trezba trzymac osobno gondole to troche przestal mi sie podobac kiedys trafilam oficjalna strone graco quatro delux zobaczylam prezentacje wozka i sie zakochalam :)nasz synek tez go bardzo kocha ma juz dwa lata i nie zamienilibysmy tego wozka na zaden inny w niedziele bylismy w Akpolu zeby kupic nowy fotelik i wsadzilam malego do parasolki ktora chcialam kupic dziecko kategorycznie odmowilo wolajac nie moj:)
dziewczyny może jakieś nowe propozycje wózków:)

Ja zmieniłam zdanie - z Nestora na Roan Marita.
Oglądałam go w Gdyni na Dworcowej i według mnie jest super.;)
kurcze a ja się zastanawiam czy kupić głęboki bo rodzę na zimę w połowie listopada a potem spacerółwkę czy wielofunkcyjny sama już nie wiem
a co sądzicie o tych wózkach na 3 kołach??

Ja właśnie dlatego zmieniłam zdanie. Termin mam na II połowę listopada. Dodatkowo chcę dokupić śpiworek...
a czy któras uzywala wózków Quinny? Bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy funkcjonalny?

a wiesz ja też zwróciłam na nie uwagę
podoba mi się ich budowa i wyposażenie

a co myslicie o wózku x-lander, chodzi o model "x3" ?

ja tak jak Sysia2006 wybralam Roan Marita ;) co prawda widziałam go tylko na zdjęciu ale jest to typ wózka który mi sie podoba-trochę kształtem przypomina wózki z dawych czasów :P taki prawdziwy głęboki wózek,no i chwale sobie duzy wybór kolorów ,wzorów i cena przystępna ,urodzę w lutym urodze w połowie lutego więc musi być porządna gondola. oto link z tymi wózkami :
http://www.allegro.pl/item207651793_roan_marita_ekspr_wysylka_gratis_kolekcja_2007_.html

foczka a czy kupiłaś juz ten wózek??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry