Widok

"Wózkowe" dylematy ;)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy myślałyście już nad tym na jaki model wózka się zdecydujecie??
Ja zastanawiam się nad Nestorem - przystępna cena i dobre opinie wśród znajomych ;) a Wy??
Macie już jakieś typy??
Na rynku jest taki wybór, ze trudno coś wybrać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalazłam taki ale jego cena mnie powaliła i szukałam czegos odpowiedniego cięzko było szukałam 3 miesiace az trafiłam w tczewie a ceny dużo niższe niz w gd a w mama i ja to juz wogóle przesada wszystko jest wiele droższe niz w zwykłym sklepie, kosmetyki, kocyki tu jest nawet do 20 zł więcej (kocyki)

ktoś może powiedziec ze za wczesnie ale lepiej poszukac powoli kupic to co sie podoba a potem to na hura bo już jest potrzebne! a poza tym ile to na raz kasy!

pozdrawiam

wiesz, ja wiałam ten sam problem
miał byc wygodny dla mnie jak i dziecka, bezpieczny gondola w całości a nie sapcerówkowa bo cała zima przed nami, spacerówka oddzielnie, lekki bo na 4p targac go bede musiała, składany by wlazł do auta, ciepły spiworek a to bardzo często osobno sp[rzedaja i dodatkowy koszt, gondola wypinana ze stelaża by nie ratgac całosci na 4p, i tak już dla mojego widzi mi sie zamiast tego worka na zakupy koszyk taka kratkę, nie chciałam tez tych wiszacych bud z tyłu wózka tyle tam tego materaiału nie podoba mi sie to, wisi i tylko wieje przez to dziecku bo jest nie szczelne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry