Widok

Wrózka z Trójmiasta!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie potrzebuje skontaktować się z wróżką najlepiej z okolić Trójmiasta,jeśli ktoś z państwa zna dobra wróżkę proszę o jej kontakt na mój adres e-mail:\

madzia003@wp.pl

proszę o szybki kontakt
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Aleksandre z Oruni. Kilka lat temu brała 100 zł za ok 3 godzinne spotkanie. Sprawy sądowe oraz zakup mieszkania pokierowała rewelacyjnie.

Jeśli jesteś młoda i zakochana polecam panią z Sopotu z Cieszyńskiego. Tanio, krótko, treściwie. 30zł spotkanie 30-50 minutowe i wszystko wiesz :-) można wziąść zdjęcie delikwenta :-)
Dzieki Magda.M ale mam prosbe chciałabym sie jakos z nimi skontaktowac masz moze numer telefonu ?
image
wysyłam na maila.
naprawdę wierzycie w te wróżki??ja bym nigdy nie poszła...
mojej mamie wywrózyła ze bedzie miała dwie córki i ze młodo umrze i sie sprawdziło ale nie wierze i tak
uwazam ze to zbieg okolicznosci

Czy wierze we wróżki sama nie wiem,ale z opowiadań mojej babci potrawie uwierzyć.Moja babcia kiedyś była u wróżki z ciekawości,co ciekawe sprawdziło się jej to od A do Z.Do wróżki można zawsze pójść ale przecież nikt nie mówi że trzeba w to wierzyć.
ps.dziekuje Magda.M
image
ja tak tylko z ciekawości pytam:))
No problem,ja tylko odpisuje :)
pozdrawiam
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry