Widok

Wrózka z Trójmiasta!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie potrzebuje skontaktować się z wróżką najlepiej z okolić Trójmiasta,jeśli ktoś z państwa zna dobra wróżkę proszę o jej kontakt na mój adres e-mail:\

madzia003@wp.pl

proszę o szybki kontakt
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Aleksandre z Oruni. Kilka lat temu brała 100 zł za ok 3 godzinne spotkanie. Sprawy sądowe oraz zakup mieszkania pokierowała rewelacyjnie.

Jeśli jesteś młoda i zakochana polecam panią z Sopotu z Cieszyńskiego. Tanio, krótko, treściwie. 30zł spotkanie 30-50 minutowe i wszystko wiesz :-) można wziąść zdjęcie delikwenta :-)
Dzieki Magda.M ale mam prosbe chciałabym sie jakos z nimi skontaktowac masz moze numer telefonu ?
image
wysyłam na maila.
naprawdę wierzycie w te wróżki??ja bym nigdy nie poszła...
mojej mamie wywrózyła ze bedzie miała dwie córki i ze młodo umrze i sie sprawdziło ale nie wierze i tak
uwazam ze to zbieg okolicznosci

Czy wierze we wróżki sama nie wiem,ale z opowiadań mojej babci potrawie uwierzyć.Moja babcia kiedyś była u wróżki z ciekawości,co ciekawe sprawdziło się jej to od A do Z.Do wróżki można zawsze pójść ale przecież nikt nie mówi że trzeba w to wierzyć.
ps.dziekuje Magda.M
image
ja tak tylko z ciekawości pytam:))
No problem,ja tylko odpisuje :)
pozdrawiam
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

do góry