Widok

Wspólne spotkanie

Orłowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Jestem pogodnym i wesołym 8-miesięcznym chłopcem. Szukam koleżanki lub kolegi chętnych do wspólnej zabawy. Mieszkam w Gdyni-Orłowie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 7 miesięcy i jestem z Dąbrowy :) Jak tylko zrobi się cieplej, bardzo chętnie skoczę nad morze. Mama ma letnie opony, a autobus odpada :) Jeśli odpowiada Ci moja oferta, to będziemy w kontakcie :)
image

image

jak będziecie spacerowac po bulwarku to my się tez dołączymy :D
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
a ja póki co wciąż wkurzam mamę od środka, ale za 2 tygodnie wychodzę i zapraszam do nas na Oksywie (tańcowaliście z moim tatą przed weselem, więc wiecie gdzie :)
Witam!
Dzięki za odpowiedź.W ten weekend dziadkowie nas odwiedzają, ale w następny mamy wolne. Jakbyście chcieli to możemy Was odwiedzić lub Wy nas.Pozdrawiam Ola.podaje maila ola.danek@gmail.com.pl
hej ja też z dąbrowy mam termin na 20-tego ale nic tego nie zapowiada :) pewnie leniuszek pojawi się później - bo chłopiec. Chętnie na spacerki po Dąbrowie i innych m-cach sie spotkam .pozdróki
olamucha, sprawdzałaś to fotum? na razie troszke pusto, ale na pewno się rozkręci :)

www.na-spacer.pl
papilio1@op.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry