Widok

Wspólnota AquaSferaPacyfik :-)

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Tutaj zapraszam wszystkich mieszkańców Pacyfika to komentowania i pisania pytań do zarządu.Zapraszamy wszystkich mieszkańców do czynnego brania udziału w naszym forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jest dokładnie taki sam... ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego komputera korzysta także mój narzeczony i nie sprawdzam co pisze na forum.Także nie wiem po co pan się czepia o takie głupoty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
ok. 3 nicki 2 osoby jeden IP...?
Uważam, że tego typu zabawy (głupoty?) nie przystoją osobie reprezentującej, a może to tylko kwestia młodego wieku Pani Magdaleno.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Donosicielu skoro napisałam że mój mąż korzysta z Tego komputera to znak że korzysta z niego w domu wiec jest to samo IP.A tak już jak napisałam że nie sprawdzam co pisze na forum bo żadko tu zaglądam.Bo mam inne sprawy na głowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
...Wymyślanie nowego nicku ;D
Rzeczywiście ŻADKO tu Pani zagląda
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile razy mam powtarzać że mój mąż też tu zagląda i to jest jego nie moje a pan nie ma innych problemów tylko o takimi glupotami się zajmować.Bo nie wiem po co ta cała rozmowa.I na tym zakończę moja wypowiedź

Czynsze

A jeśli chodzi o sprawy wspólnotowe to chciała bym zapytać was lokatorów za jakim rozliczeniem naszych mieszkań jesteście.Czy jak do tej pory za prognozowanie czy wolicie jednak rozliczenie rzeczywiste.
Witaj Donosicielu Prawdy!
Nick Portas nie jest pani Magdy z zarządu. Gwarantuje to Tobie w 100%. Korzystam czasami z tego samego komputera bo chyba nie dziwi Cię to skoro mieszkam z nią. Pytanie dotyczące firmy Dendron było pytaniem moim prywatnym ale widzę że jest to dla niektórych problem że zostało wysłane z tego samego komputera... Niby proste pytanie a ile problemu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19
Juz niedlugo odbieram mieszkanko w pacyficu :) mam widok na biedronke hihi klatka D ! Pozdrawiam sasiadow ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Ati>?

A kiedy są odbiory nowych klatek? ;)
Ponoc na maj, tak jest napisane w umowie, ale Panie w biurze w Redzie mowia ze sa juz gotowe mieszkania i klatki wiec zaraz wchodza Panie sprzatajace. Mowi ze na Marzec juz powinnismy dostac klucze wiec szybciutko :) juz niemoge sie doczekac :D

A jak Wam sie mieszka W Redzie? :) my kupilismy mieszkanko bo wszedzie fajny dojazd jest, do Rumi mamy blisko bo stad pochodzimy. No i ten aquapark to atrakcja hihi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem lepiej jest płacić za rozliczenie rzeczywiste,a jak reszta uważa?
Fajnie się mieszka wszystko blisko i w ogóle.
I w imieniu zarządu witam wszystkich sąsiadów :-):-):-)
a jak opłaty miesieczne :) U nas jest 41m i 2 osoby bedą zameldowane. Jak cenowo za wode, i inne oplaty miesiecznie wychodzi ?

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My płacimy za 2 osoby czynsz w wysokości 250 zł w okresie zimowym a w lato nie całe 200:-)
Więc jeszcze nie jest tak źle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Też jestem za rozliczeniem rzeczywistym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a woda osobno ? z tego kosika ? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Tez jestem za rozliczeniem rzeczywistym jednak chyba zostanie tak jak jest.
Dochodzą jeszcze osoby które opóźniaja się wplatnosciach a lepiej jak na wspolnym rachunku mamy jakis grosz w zanadrzu i dostawcy mediów nie nalicza nam odsetek jesli uiściymy całosc naleznosci w terminie.
Temat do dyskusji. Trzeba przemyslec za i przeciw. Opłaty są rzeczywiste tylko zużycie jest prognozowane.
razem z wodą już ze wszystkim ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dodatkowo + prąd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry