Widok
nie ciała przy projekcie tylko zamierzenie celowe przy budowie -inaczej czytaj: oszczędność. W myśl zasady: klient kupuje to co widzi i dobiera to co widzi - żadko, bardzo zadko intersuje sie sprawnością techniczną mieszkania - nawet nie wie co to jest. A 1000zł za odbiór przez faktyczną osobe co sie zna na rzeczy - to zal dac - bo te 1000zł to w sam raz na parapetówę. Tyle w temacie. Miłego użytkowania. PS/ zapomnicie o gwarancji na tego typu sprawy - sami zrezygnujecie gdyż biorą to "na zamęczenie" . pozdr
Aahaaa a przy odbiorze warto sprawdzić czy ściany mają kąty.. Bo u nas masakra z tym wyszła przy remoncie... Okna, kąty w oknach (u nas poprawiali bo mieliśmy okrągłe kąty ;) ), czy nie ma górek na podłodze... Ogólnie i tak jeśli traficie na takiego młodego kierownika ktorego bawic bedzie kazda Wasza poprawka to trzeba bedzie powalczyć zeby w ogole cos zrobił...niestety
Hej :) nie wiem czy jest światłowód bo mamy zwykłą kablówke z limesa. Albo facet nam odradzal światłowód albo go nie było... Mąż sie tym zajmował :) co do sąsiadów to ja osobiście ani ich nie słyszę ani nie czuję co gotują. Słychać oczywiście remonty ale to oczywiste :)
Ps. szkodą za tak mało mieszkańców chodzi na spotkania wspólnoty bo cudowne kwiatki tam wychodzą... Trochę to śmieszne że sami nie dbamy o nasze sprawy.. Może warto takie spotkania robić na hali garażowej? Może wówczas więcej osób będzie obecnych?
Ps. szkodą za tak mało mieszkańców chodzi na spotkania wspólnoty bo cudowne kwiatki tam wychodzą... Trochę to śmieszne że sami nie dbamy o nasze sprawy.. Może warto takie spotkania robić na hali garażowej? Może wówczas więcej osób będzie obecnych?
Hej wam
Chciałem sie Was zapytać jak wam się mieszka w pacyfiku?. Aktualnie czekam na klucze do mieszkania na 8 pietrze w klatce E.
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze mieszkania żeby nie dać się wyciulać
Czy słychać bardzo sąsiadów?
Czy światłowód jest doprowadzony do tego bloku?
Pozdrawiam serdecznie
Chciałem sie Was zapytać jak wam się mieszka w pacyfiku?. Aktualnie czekam na klucze do mieszkania na 8 pietrze w klatce E.
Na co zwrócić uwagę przy odbiorze mieszkania żeby nie dać się wyciulać
Czy słychać bardzo sąsiadów?
Czy światłowód jest doprowadzony do tego bloku?
Pozdrawiam serdecznie
Mówili o czerwcu 2016 ale... Końca nie widać ;)
Ponoć muszą do końca roku skonczyc bo inaczej będą musieli oddac kase dla UE ..
A pytanie innej beczki. Czy ktoś robil sobie może garderobe u stolarza? Jaki to był koszt? Ja mam taką na ok 2,6m2 i tak sie zastanawiam czy na własną rękę oplaca sie robić (castoramy, ikea) czy lepiej u stolarza.. Może kogoś polecacie?
Ponoć muszą do końca roku skonczyc bo inaczej będą musieli oddac kase dla UE ..
A pytanie innej beczki. Czy ktoś robil sobie może garderobe u stolarza? Jaki to był koszt? Ja mam taką na ok 2,6m2 i tak sie zastanawiam czy na własną rękę oplaca sie robić (castoramy, ikea) czy lepiej u stolarza.. Może kogoś polecacie?
Denerwujący jest też ten burdel w budynkach które znajdują sie na przeciwko naszego bloku... Jak to wygląda...
Co do tego parkowania wzdłóż bloku to mam pytanie. Ten "pas zieleni" przy drodze należy do semeko czy do tych sąsiadów? Nie można by tej deogi poszerzyć? Pewnie już byla o tym mowa ale nir mogę sie doaUlac..
I jeszcze jedno pytanie.. W związku z tym ze dopiero sie wprowadzamy to mógłby mu ktoś napisać ile pi razy oko wynoszą miesieczne opłaty,czynsz itp(mieszkanir 62m+hala) ? Ile za ochronę? Ponoć nie wsYstkie klatki już za nią placą?
Co do tego parkowania wzdłóż bloku to mam pytanie. Ten "pas zieleni" przy drodze należy do semeko czy do tych sąsiadów? Nie można by tej deogi poszerzyć? Pewnie już byla o tym mowa ale nir mogę sie doaUlac..
I jeszcze jedno pytanie.. W związku z tym ze dopiero sie wprowadzamy to mógłby mu ktoś napisać ile pi razy oko wynoszą miesieczne opłaty,czynsz itp(mieszkanir 62m+hala) ? Ile za ochronę? Ponoć nie wsYstkie klatki już za nią placą?
Mnie także strasznie denerwuje ten złom na zakręcie ale pozostałe samochody zaparkowane na drodze także... mam nadzieje ze jednak uda nam sie cos z tym kiedys zrobic! Jesli chodzi o smród smażonych kotletów od śasiadow to na początku bylam zalamana ale wybawieniem okzało się zamontowanie takiej klapy zawrotnej tuż za okapemhttp://www.klimamarket.pl/wentylacja/klapy-i-zawory-przeciwpozarowe/klapa-zwrotna-ms125.html teraz na szczescie juz zadne smrody nie dochodza :) denerwuje mnie tez to ze strasznie wieje przez te wywietrzniki w oknach, gdy jest silny wiatr tak swiszczy ze nie da sie spac...
Ja mieszkam w klatce D i slysze sasiadow jak sie pieprza ;) jakby ktos swinie zazynal :D takie bogate zycie erotyczne maja... Jedzenie tez czuje ;( ostatnio sasiadka dwa pietra pode mna leczo robila i wiedzialam ze to leczo i az na dol zeszlam zapytac czy aby napewno dobrze czuje :D mialam racje ze to leczo. Te kratki to najmniejszy problem , mnie w**wia ten zlom ktory od kilku mcy stoi pod blokiem na samym koncu luku drogi jak wjezdza sie do hali garazowej od strony parkingu ;( mam duze auto i ciezko mi tam wyjezdzac przez ten samochod co tam stoi... Nigdy nie znika, stoi od dluzszego czasu i nie jest przestawiany ! Niech sobie postoi na tym duzym parkingu nawet i rok skoro nie jezdzi?