Widok

Wspólnota AquaSferaPacyfik :-)

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Tutaj zapraszam wszystkich mieszkańców Pacyfika to komentowania i pisania pytań do zarządu.Zapraszamy wszystkich mieszkańców do czynnego brania udziału w naszym forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
dziekuje Ci za odpowiedz :) To nie duzo placicie :D mam nadzieje na podobnej wielkosci rachunki :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prąd płacisz osobno ;-)
Ale i tak my płacimy nie całe 70 zł więc też nie dużo ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
:)
Koszt administrowania + sprzatanie.
Jest to atrakcyjna cena w porownaniu z innym zarzadcą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mialyscie jakies wady w mieszkaniu przy odbiorze? Na co zwrocic szczegolna uwage odbierajac gotowe juz mieszkanie? Pozdrawiam :)
przede wszystkim okna czy się otwierają zamikają czy pracują przy tym lekko czy jest prąt pwe wszystkich kontaktach
Ja wzielam inzyniera od budownictwa.Najlepiej wydane 200 zł :)
I z głowy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rita a masz jakis namiar? Chetnie skorzystam, bo ja sie na tym kompletnie nie znam :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja brałam namiar z firmy http://brygadamistrzajozefa.pl/ a Oni mieli podwykonawce i dla mnie zrobili przeglad techniczny mieszkania, firma PROJBUD Kompleksowe Uslugi budowlane e mail : KUB.PROJBUD@wp.pl. Cena w zaleznosci od metrazu zapewne.
Jesli bedziesz miał/miała pytania to zostaw e maila,wole prywatna korespondencje niz na forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze :) dziekuje za odppowiedz :)
diorczyk@wp.pl
Ja także już niedługo będę mieszkać w klatce D. Pozdrawiam:) Macie już zaplanowane, jak urządzicie mieszkanie? Mi to spędza sen z powiek... Na projektanta mnie nie stać... a jest tyle możliwości aranżacji ;)Polecacie może jakąś firmę, która wykonuje meble do kuchni?
a jak duze masz mieszkanko ? My mamy tylko 41m
Ja już mam wszystko obczajone :)
Ale tez mnie ta kuchnia przeraza ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
My bedziemy mieli 65m, niestety koncepcje zmieniaja mi się prawie codziennie... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam na budowie :D Jada ostro z pracą :D Nie chcialam z mieszkania wyjśc hihi :D
Witam.
w imieniu zarządu informuje że dnia 15.02.2015 miedzy godz.12-14 zostały ukradzione światełka ledowe w windzie w klatce A dlatego do poniedziałku winda działać nie będzie.O kosztach naprawy i z czego zostanie to opłacone poinformuje państwa później. Niestety jest małe prawdopodobieństwo aby znaleźć sprawce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Może ktoś z mieszkańców podróżował windą w tym czasie (pomiędzy 12 a 14) i uda się zawęzić czas w którym to się stało?
Nie wiem jakim imbecylem trzeba być aby w dzisiejszych czasach zrobić coś takiego, jednak dołóżmy wszelkich starań by sprawcę odnaleźć. Jeżeli naprawę wykona firma serwisująca windy to jej koszt przekroczy prawdopodobnie 450zł a co za tym idzie jest to już sprawa karna więc może wtedy zawiadomimy policję? Osoba ta musi być widoczna na kamerach z łącznika bądź z portierni (chyba, że to mieszkaniec klatki A).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli jesteśmy już przy najbardziej prymitywnych zachowaniach i współżyciu w bloku to mam jeszcze 3 pytania do mieszkańców:
1) Czy właściciel granatowego Forda kombi z rejestracją GKA... opłaca postój swojego pojazdu w hali garażowej na pierwszym piętrze? Rozumiem, że lepiej parkuje się w hali ale po to kupuje się miejsca i ponosi koszt ich utrzymania. Jeżeli zabrakło miejsc to można sobie wynająć a nie parkować w miejscu do tego nie przeznaczonym (za czerwoną Hondą). Rozumiem raz, 5 razy, 10 ale nie dzień w dzień...
2) Rozumiem, że wszyscy zrzucamy się na koszty sprzątania jednak pozostawienie pustych kubków po kawie na skrzynce hydrantu w hali garażowej świadczy wyłącznie o kulturze takiej osoby. Jest to bezpośrednio przy drzwiach na halę więc jeżeli ktoś zrobił to przez przypadek to mógłby po sobie posprzątać a nie chwalić się przed innymi czego to on nie pije...
3) Apel do właścicieli psów: rozumiem, że jest miesiąc luty ale jeżeli ktoś posiada swojego czworonoga to mógłby go również czasem wykąpać... Drodzy właściciele zrozumcie też innych, czasami po wejściu do windy robi się po prostu niedobrze!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Policja jest już zawiadomiona dzisiaj mają przyjść ściągnąć odciski palców a od plast-comu monitoring.
I panie Mariuszu jeśli pan chce niech pan zapyta w Dendromie czy owy samochód ma wykupione miejsce parkingowe i będzie Pan znał odp odp.A jak nie będą panu chcieli powiedzieć to ja w imieniu zarządu wystąpie z takim pytaniem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18
A mnie nurtuje pytanie czy, ktorys z sasiadow obecnych lub wprowadzajacych sie z klatki A lub B powyzej pietra 4 przyzna sie do wyrzucania PANELI PODLOGOWYCH z balkonu? "chetnie" sie przywitam i porozmawiam...!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie maja "ciekawe" hobby... :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry