Widok

Wszyscy szukają ideałów

Więc jako człowiek przekorny/niepokorny szukam kobiet z jak największą ilością wad. Ogłoszenie jest jak najbardziej poważne-My niedoskonali musimy się trzymać razem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgłaszam się pierwsza,jako anty-ideał ! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla wszystkich antyideałów mail: takieogloszenie@wp.pl pokazmy nasza sile!
Ja nawet antyideału nie mogę znaleźć;) A postanowienie na nowy rok było zupełnie inne:)
inny2013rok@wp.pl
Ponieważ... gdyż... albowiem...
(wiem, wiem nie zaczyna się zdania od tych wyrazów)

jestem zdania, że nie ma ludzi idealnych życzę wszystkim poszukującym szczęścia w odnalezieniu antyideału, przy którym poczujecie się wyjątkowo.

:)))

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dopisuję się do listy osób z wadami ;)
mikromusic@interia.pl
"Więc jako człowiek przekorny/niepokorny szukam kobiet z jak największą ilością wad."

Fakt że każdy ma jakieś wady ale szukanie kobiety z jak największą ich ilością to kuszenie losu. Co jeżeli trafi Ci się wredna, złośliwa, brzydka, puszczalska baba z wąsem i dużą nadwagą mająca wiecznie o wszystko pretensje? Czy można sobie wyobrazić coś gorszego? ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Łatwiej będzie skierować się do zakładu karnego dla kobiet. Tam same wadliwe jednostki :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Cross "...Co jeżeli trafi Ci się wredna, złośliwa, brzydka, puszczalska baba z wąsem i dużą nadwagą mająca wiecznie o wszystko pretensje? Czy można sobie wyobrazić coś gorszego? ;)))"
można:
- fleja
- sknera (lub pijawka)
- albo wprost PUSTAK (różowy)
- ....

Ps. nie żeby faceci byli wyłącznie idealni, tam to bym się mogła dopiero rozwinąć :D a tak do własnego ogródka się ograniczyłam :D:D:D
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
http://www.youtube.com/watch?v=CHd5B_m98X4

Na tym forum też zauważyć można wielu protonów. :))))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
a kto chce ze MNą barabara. Ładny.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry