Widok

Wybielanie zębów - gdzie w Gdańsku?

Hej, gdzie na terenie Gdańska można dobrze i przede wszystkim tanio wybielić ząbki ?? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobry pomysł. Teraz tylko naprawić wszystkie zęby i zaoszczędzić trochę dzieki All**ro.

http://www.aleksanderdzoga.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam produkty OPALESCENCE można kupić na all za małe pieniądze. Dwa lata temu u dentysty zestaw + nakładka nazębna kosztowała mnie 850zł (w tej chwili kosztuje to tyle samo). Natomiast na All taki zestaw można kupić za 80zł z przesyłką.Miałam zestaw na noc 20%. Wybieliło bosko po kilku razach. Ale trzeba wyleczyć wszystkie zęby.
Jest też lampa Zoom. Polecam http://www.brzeska-higiena.pl
Dwukrotnie korzystałam z lampy Beyond - polecam efekt jest imponujący. Jak się dobrze poszuka to za 500 PLN mozna znaleźć. Trzeba znależć szanujący się gabinet.
No Oluoleńko :) W Sopocie na Haffnera wybielałam, tak jak wyżej napisałam. Spokojnie polecam, bo efekt powalający.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wpisz w google wybielanie gdynia widziałem tam kilka reklam.
Lampa ZOOM to kopia technologii Beyond. Firma Beyond była poprostu pierwsza na rynku i dlatego jest najpopularniejsza, zapewne różnice między zoom i beyond są tylko marketingowe :-))
A.
a gdzie tą lampą mozna wykonac?
Ja tam obstaję przy swojej. Lampa ZOOM najlepsza!
Polecam metodę Beyond, jest najskuteczniejsza, niestety dość droga, efekt powinien się utrzymywać nawet do dwóch lat. Wykonuje się go poprzez rozprowadzenie specjalnego żelu na ząbkach, który pod wpływem światła z akceleratora beyond powoduje efekt bieli.
Wybierając gabinet radzę sprawdzić na stronie wybielanie.pl czy jest autoryzowany. Obawiam się, że oferty typu 350 czy 400 PLN to jedynie substytuty tej usługi - gdyż sam żel w hurcie farmaceutycznym kosztuje około 300 PLN. Nowe gabinety często oferują usługę około 500 PLN, normalna cena to około 700 - 800. Ważne aby nie mieć większych ubytków w zębach, dodatkowo producent żelu zaleca conajmniej wykonanie skalingu czyli usunięcia kamienia nazębnego - skaling powinien kosztować około 100 PLN, często sa promocje wraz z piaskowaniem za 150 - 170 PLN.
Ja polecam gabinet Percuro w Gdańsku (Suchanino).
Rewelacja!
wybielanoie lampa ZOOM to koszt 900 zł.
W trakcie zabiegu nie bolalo mnie wogóle. Potem przez kilka godzin tak, ale dostałam tabletki przeciwbólowe i tragedii nie było. A na kilka dni przed zabiegiem dostałam taki preparat redukujący nadwrażliwość do smarowania.
Takie pytanie do kobiet, które wybielały zęby. Słyszałam, że to okropnie boli to prawda czy fikcja ?
A czy pomyślałyście Panie , jak trwałe będzie szkliwo Waszych zębów po np ; 20 , 30 latach poddawaniu chemicznemu procesowi tzw. "wybielania" ?
Przecież zęby to nie paznokcie , które systematycznie odrastają ! Pomyślcie nad tym.
a czy ktos napisze ile kosztowało te wybielanie lampa ZOOM i jak długo to trwa...piszecie, że fajnie, ze efektywnie ale nikt nie podaje ile to kosztuje..a przecież to jest tez ważne.
Kapitalnie. Wyszłam stamtąd z zębami jak z reklamy :) Oni ten sprzęt ze stanów sprowadzali kilka tygodni temu. Jakiś najnowszy model.
i jaki efekt po lampie? Jestes zadowolona?
A ja chyba nie ufam tym kosmetykom do domowego stosowania... Boje sie, ze dzialaja zbyt drastycznie i uszkodza szkliwo.. sama nie wiem, na co sie zdecydowa...
do góry