Widok
A możesz określić dokładniej co robiłaś na zasadzie "zgodnie z zaleceniami przez godzinę", bo dla mnie jako dla osoby będącej w temacie to czas śmieszny. Nie pisze o nich ani pozytywnie, ani negatywnie (choć w sumie nie wiem czy nie powinnam, w końcu to w pewien sposób konkurencja dla miejsca, gdzie pracuję, a im więcej klientów u nich tym mniej u mojej szefowej). Nie mniej uczciwość zawodowa nie pozwala mi przejść nad tak sformułowanym postem do porządku dziennego. Tak jak napisałam konkurencja na rynku jest, była i będzie, ale pisanie bzdur aby ją oczernić to przesada (jak dla mnie). Nie można zamiast pisać bzdury na temat konkurencji, napisać nawet nie "podkładając" się z oficjalną reklamą, że byłam w innym gabinecie i jest lepiej???? Ale prościej jest napisać, że super ale w sumie dno. I co uważasz, że poprzez tak sformułowany post (zawierający dodatkowo bajki dla ludzi będących w temacie) pozbawi ich klientów a tobie ich przybędzie? Niektóre osoby piszą tu o marketingu szeptanym, a same uprawiają go w najlepsze tylko w tzw. czarnej formie. I co to ma dać?
korzystałam ostatnio z wybielania w White&Beauty i wygląda to tak: siadasz, dostajesz na palec taką gabeczkę żebyś sobie wsmarowała aktywator, później pani nakłada taki silikonowy osłaniacz w usta i nakłada żel, powtarzamy to 3 razy, odrazu po zabiegu efekt był całkiem niezły pomimo, że jak powiedziała pani wykonująca zabieg-nie będzie u mnie dużego efektu bo zęby są w miare białe, natamiast po zjedzeniu obiadu (trzeba stosować 3 dni biała dietę) ktry składał się z kalafiora ziemniaków i białego mięsa-pierś z kurczaka, efekt jakby znikł...zęby przed obiadem były o wiele bielsze, reasumując stan wyjściowy był powiedzmy na 6, po wybielaniu na 2 a po obiedzie wrócił na 4-5...?! Jakbym zapłaciła normalnie 500zł za to to bym sie wkurzyła, miałam z poromocji za 99zł więc można przeżyć.
A ja uważam inaczej u mnie zeby wybieliły się właśnie w tym gabinecie o 10 odcieni i utrzymuje mi sie do tej pory. Moj stomatolog powiedział, że wszystko zależy od kości, że zęby wybielają się do uwarunkowań genetycznych wiec jesli masz kobieto ciemną kosc to genetyki nie przeskoczysz. A ja salon polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napiszę swoją ogólną opinię na temat wybielania,nie związaną w podanym tytule gabinecie.Po pierwsze,to każdemu zęby wybielają się inaczej,bo każdy z nas ma inny odcień zębów.Efekt końcowy zawsze jakiś jest,ale nie koniecznie zadowalający pacjenta na dłużej
Zaponmniałam dodać,że przed wybielaniem należy zrobić skaling najlepiej z piaskowaniem zębów.Jeżeli chodzi o wrażliwość zębów to jedni ją mają drudzy nie-też wpływa na to kilka czynników-jednym z nich są odsłonięte szyjki zębów.Zęby leczone kanałowo nie wybielą się tą metodą,a wypełnienia jeżeli są,będą jeszcze bardziej widoczne i trzeba liczyć się z ich wymianą.A co do utrzymania efektu,to już zależy od nas samych-czy palimy,czy dobrze czyścimy,czy chodzimy na skalingi...
Jeżeli chodzi o cenę to stomatolog ma z tego bardzo duży zysk,zależy tylko na jakim sprzęcie-lampie pracuje i do tego jaki ma żel wybielający.A z tego co mi wiadomo,to składnik preparatu wybielającego jest ten sam,tylko różne firmy-rózne ceny...
Zaponmniałam dodać,że przed wybielaniem należy zrobić skaling najlepiej z piaskowaniem zębów.Jeżeli chodzi o wrażliwość zębów to jedni ją mają drudzy nie-też wpływa na to kilka czynników-jednym z nich są odsłonięte szyjki zębów.Zęby leczone kanałowo nie wybielą się tą metodą,a wypełnienia jeżeli są,będą jeszcze bardziej widoczne i trzeba liczyć się z ich wymianą.A co do utrzymania efektu,to już zależy od nas samych-czy palimy,czy dobrze czyścimy,czy chodzimy na skalingi...
Jeżeli chodzi o cenę to stomatolog ma z tego bardzo duży zysk,zależy tylko na jakim sprzęcie-lampie pracuje i do tego jaki ma żel wybielający.A z tego co mi wiadomo,to składnik preparatu wybielającego jest ten sam,tylko różne firmy-rózne ceny...
Wybielanie zębów w White&Beauty polecam
Hej!!!
Ja również zdecydowałam się skorzystać z zabiegu wybielania ząbków w gabinecie White&Beauty.
Z zabiegu jestem zadowolona bo widzę efekty a to jest ważne!! :) Zabieg jest całkowicie bezbolesny na świetnej jakości sprzęcie - potwierdzam!
W razie pytań pytajcie chętnie odpowiem.
Ja również zdecydowałam się skorzystać z zabiegu wybielania ząbków w gabinecie White&Beauty.
Z zabiegu jestem zadowolona bo widzę efekty a to jest ważne!! :) Zabieg jest całkowicie bezbolesny na świetnej jakości sprzęcie - potwierdzam!
W razie pytań pytajcie chętnie odpowiem.
Byłem jakiś czas temu na zabiegu w promocyjnej cenie i jestem zadowolny z efektów bo u mnie się wybieliło o 10 odcieni, dokupowałem na miejscu jakiś preparat do podtrzymywania efektów i używam go jak widzę, że efekty zaczynają schodzić. Zastanawiam się nad pójściem jeszcze raz bo chciałem dojść do bieli jaką się widzi u znanych ludzi w tv, ale nie wiem czy efekt będzie jeszcze lepszy niż za pierwszym razem, był ktoś może 2 razy na laserowym wybielaniu tutaj lub gdzie indziej?
jestem po wybielaniu w White&Beauty około 1h i efekt jest słabiutki, jak zeszłam z fotela to niby jedynki o 2tony się wybieliły, natomiast kły o jakieś 4tony to jak teraz patrze w lusterko to mam wrażenie że już wszystko wróciło do poprzedniego stanu, no jedynie teraz nie mogę jeść i mam nadwrażliwe zęby. nie ma co marnować zębów POZDRAWIMA