Widok

Wybór auta :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :)

wszystkie auta diesel, roczniki 1998-2001

- Citroen Xsara (kombi)
- Citroen Berlingo
- VW Polo III (kombi)

albo może jakieś propozycje wygodnego auta, z dużym bagażnikiem, ekonomicznego, najlepiej diesla, w cenie ok 10tys.zł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje doświadczenie z https://gorentalcars.pl/ w Warszawie oceniam bardzo dobrze. Wynajem auta przebiegł sprawnie, auto czyste i komfortowe, idealne do jazdy po mieście. Wszystko jasno i bez kombinowania.

sam korzystałem z tej tabeli i rzeczywiście jest bardzo pomocna. Wszystko jasno przedstawione, bez potrzeby przeszukiwania kilku różnych źródeł. Idealne rozwiązanie przy wyborze nowych felg czy dystansów. Zajrzyjcie też tutaj https://dkmpower.pl/silniki-elektryczne/dkm.html

Jeśli ktoś planuje zmianę felg lub chce dokładnie dopasować koła do swojego auta, koniecznie powinien zajrzeć na rozstaw śrub tabela https://rozstawsrub.pl/tabela/ . Znalazłem tam przejrzyście przedstawione dane dla różnych marek i modeli samochodów. Bardzo polecam wszystko w jednym miejscu i oszczędność czasu gwarantowana!
ha to fajnie bo nas by nie bylo stac na tankowanie,a wiesz ,co osoba to opinia
my też chcieliśmy kupić diesla ;) ale pogadaliśmy z samochodziarzami, Mąż poczytał i popytał na forach i jednak wzięliśmy auto w benzynie i jesteśmy z tego zadowoleni :)
ee tyle co my jezdzimy to akurat nie jest problem,zastanawiamy sie na polowka dieslem oczywiscie bo sprzedajemy nasza alfe,nie stac nas na duze auto i jeszcze mamy w benz.
Mała ciężarówko - ja ogólnie nie polecam aut 3drzwiowych dla rodzin z małymi dziećmi ;)

istna katorga najpierw z wpinaniem i wypinaniem fotelika(najmniejszego), później z wkładaniem większego dzieciaczka do kolejnego fotelika :P

my w tej chwili mamy 2 auta - Nissana Sunny zostawiliśmy dla mnie do nauki jazdy ;) i w najbliższym czasie jeśli będę chciała jeździć sama z Gabrysiem - będę musiała nasz fotelik Maxi-Cosi Mobi przekładać do Nissana na przedni fotel - bo nie wyobrażam sobie wkładania Młodego do tyłu... :/
ja mialam udalo nam sie kupic stan idealny,mialam go dwa -trzy lata kompletnie nic nie trzeba bylo przy nim robic, nic sie nie psul,ale niestety z wielkim bolem sprzedalismy go ,rodzinka nam sie powiekszyla i zrobil sie za maly dla nas, trzy foteliki z tylu tragedia ,dla meza jak jezdzilismy cala rodzinka i on prowadzil to mu bylo ciasno ,bo z tylu corki i nie mogl fotela za bardzo do tylu posunac,samochod spisywal sie super ,ale jest to kobiece auto najwyzej z dwojka dzieci
mala ciezarówka moj kolega mial polowke tylk 4 drzwiowa i nie narzekal wiec chyba jest ok,my wczesniej mielismy golfa 3 92 :O i tez nie bylo na co narzekac,w sumie to na koniec zaczol sie juz sypac ale mial prawo :P teraz mamy mondeo 2005 i zakup tez trafiony,z tym ze odrazu mysielismy zrobic konkret przeglad wszystkie filtry do wymiany itp i to troche kosztowne bylo bo cs siadlo od klimy a ta czesc jest dosc kosztowna ale tu nas poratowaly znajomosci,aaa zapomnialam mamy sedana moge go polecic ale do wozenia nie super duzych wozkow bo my z naszym mielismy male problemy tzn wchodzil ale jak byly w bagarzniku jeszcze jakies bzdety do auta to juz z zakupami ciezko
witam czy ktos posiada vw polo 3 drzw. 1998 r? warto kupic?
moim zdaniem audi ocynkowane blachy nie gnije tak jak inne auta
Dziękuję :)
Daewoo Lanos :]
no a konkretnie? Jeśli to nie tajemnica ;P
tzn. może nie ciesząca się zbyt dobrą opinią ;)
kupiliśmy :] całkiem coś innego niż myśleliśmy :] mało popularna marka ;) ale jesteśmy zadowoleni :)
Wątek trochę stary, ale Agusia byś się pochwaliła czy kupiliście to auto w końcu czy nie :P
Dziewczyny Ja sprzedam Opla Tigrę, może ktoraś zainteresowana to proszę o e-maila na adres kosamonia@wp.pl :)
dzięki za info

pozdrawiam
chcialem jeszcze tylko cos dodac,
kazdy kto ma jakis pojazd ma lepsze lub gorsze o nim zdanie.
niektorzy mowia ze wszystko jest super, bo glupio komus powiedziec ze trafil na szrota."my raz trafilismy"
uwazam ze wiekszosc aut, niemieckich japonskich to dobre samochody, tylko w niektorych najwieksza wada jest poprzedni wlasciciel.
jak ktos mi mowi ze nic w aucie nie robil i tylko wlewa paliwo i jezdzi, to dzieki za taki samochod, bo go kupie i bede wszystko wymienial.
o auto trzeba w jakis sposob dbac.
zycze Wszystkim kupujacych takiego fajnego autka jak nam sie trafilo.
pozdrawiam
do góry