Widok

Wymiana ciuchow

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam. W sklepie Garderoba na wolnosci jest organizowana wiosenna wymiana ciuchow. Wiecie jak to wyglada? Brzmi ciekawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nasrin, z tą porą roku to masz rację;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
marta, ja chętna na spotkanie, tylko że jak na razie na wymianę dziewczyny mają tylko małe rozmiary :(
Bombelkowa, a jakie to małe rozmiary? ;)
ja jestem 38-40 :)

SPOTKAJMY SIĘ WSZYSTKIE I JUŻ :)

Ta czerwona zara jest boooossssska!
będę szczęśliwa jeśli którejś z Was dobrze posłuży;)
aga ja mam 42-44 niestety.
A ciuszki od 38-42 na zbyciu.
Też jestem za spotkaniem! Dogadać trzeba się tylko bo z miejscem może być kłopot. Ja od piątku bd w trójmieście.
Jetem ZA!!

:):)::)
no ok, ale jakie miejsce? jak każda przyjedzie ze swoim tobołkiem;) to trochę nasz będzie;) bo ja oczywiście jestem za;)
O ile będzie ciepło - w co wątpię - można by spróbować na plaży...
hm, to jest idea warta uwagi;)
No ja nie wiem...pogoda pozostawia wiele do życzenia. Dziś jest ładnie, ale wcześniejsze dni...trochę ryzykowne. Plus do tego ciuchy będą w piachu, a jak będzie wiać to trzeba będzie trzymać bo pozwiewa...

Myślę, że jak ustalimy miejsce i datę to można zrobić jakieś ogłoszenie...ja mogę coś tam pogrzebać i poumieszczać bo ja wiem...na stylio, wizażu...żeby było Nas więcej.

SWAPY, które są w Sopocie są organizowane w kawiarniach na Monciaku...każda płaci 10 zł, ma w tym kawę albo herbatę, a jest dach nad głową i stoliki do porozkładania rzeczy...
Ewentualnie...dopóki są wakacje to niektórzy wynajmują mieszkania na doby...być może dałoby się dogadać z właścicielem, żeby podnajął coś takiego na kilka godzin za jakąś rozsądną cenę...

Bo jeśli chodzi o bezpłatne opcje to nie ma za dużego pola manewru...zaprosiłabym Was do siebie, ale wynajmuję tylko pokój i to niezbyt duży, więc za nic się nie pomieścimy ;)
a ile by nas było?
No i to jest pytanie za 100 punktów...tak naprawdę liczba osób ustaliła by się dopiero jak byłby wybrany termin, no bo to logiczne że nie wszystkim będzie pasować jedna data...
w jakiś weekend mogłabym zaprosić do siebie - nie mam dużego mieszkanka ale parę dziewczyn bez problemu by się zmieściło:) bez żadnych opłat za kawę i herbatę;) może i ciacho jakieś nawet bym upiekła;)
Wtedy ewentualnie każda z Nas mogłaby przynieść jakąś małą przekąskę, żebyś Ty nie miała roboty :)

Tylko musimy wiedzieć ile na chwilę obecną jest chętnych, poza Nami dwiema ;p
Jakby któraś miała większe rozmiarówki niż na 38-40 to ja też chętna, inaczej nie ma sensu dla mnie jechać.
ciacho na weekend i tak zawsze robię więc to nie kłopot;) wystarczy, że Wasze rzeczy będziecie miały - po co dodatkowy balast;) przyszły weekend mam zaplanowany ale w kolejny mi pasuje jak najbardziej;) mieszkam na osiedlu Południowym na Starogardzkiej - dojazd z Głównego autobusem 175 chyba - kierunek Maćkowy;) albo autem;)
dołączam się jako trzecia :):):)
Katies - nie oddawaj nikomu czerwonej sukienki!!
Usilnie błagam :):):)

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry