Widok
No ja nie wiem...pogoda pozostawia wiele do życzenia. Dziś jest ładnie, ale wcześniejsze dni...trochę ryzykowne. Plus do tego ciuchy będą w piachu, a jak będzie wiać to trzeba będzie trzymać bo pozwiewa...
Myślę, że jak ustalimy miejsce i datę to można zrobić jakieś ogłoszenie...ja mogę coś tam pogrzebać i poumieszczać bo ja wiem...na stylio, wizażu...żeby było Nas więcej.
SWAPY, które są w Sopocie są organizowane w kawiarniach na Monciaku...każda płaci 10 zł, ma w tym kawę albo herbatę, a jest dach nad głową i stoliki do porozkładania rzeczy...
Myślę, że jak ustalimy miejsce i datę to można zrobić jakieś ogłoszenie...ja mogę coś tam pogrzebać i poumieszczać bo ja wiem...na stylio, wizażu...żeby było Nas więcej.
SWAPY, które są w Sopocie są organizowane w kawiarniach na Monciaku...każda płaci 10 zł, ma w tym kawę albo herbatę, a jest dach nad głową i stoliki do porozkładania rzeczy...
Ewentualnie...dopóki są wakacje to niektórzy wynajmują mieszkania na doby...być może dałoby się dogadać z właścicielem, żeby podnajął coś takiego na kilka godzin za jakąś rozsądną cenę...
Bo jeśli chodzi o bezpłatne opcje to nie ma za dużego pola manewru...zaprosiłabym Was do siebie, ale wynajmuję tylko pokój i to niezbyt duży, więc za nic się nie pomieścimy ;)
Bo jeśli chodzi o bezpłatne opcje to nie ma za dużego pola manewru...zaprosiłabym Was do siebie, ale wynajmuję tylko pokój i to niezbyt duży, więc za nic się nie pomieścimy ;)
ciacho na weekend i tak zawsze robię więc to nie kłopot;) wystarczy, że Wasze rzeczy będziecie miały - po co dodatkowy balast;) przyszły weekend mam zaplanowany ale w kolejny mi pasuje jak najbardziej;) mieszkam na osiedlu Południowym na Starogardzkiej - dojazd z Głównego autobusem 175 chyba - kierunek Maćkowy;) albo autem;)