Widok
Ludzie nie panikujcie. Wypełnienie wniosku w necie to max 5 min, żaden problem. Teraz będzie łatwiej, bo już raz to robiłyście.
Na WP były już wiosną artykuły o ty, że nowe wnioski trzeba będzie składać od sierpnia, więc czemu jesteście takie zdziwione? Nawet w wiadomościach nie raz o tym było.
Rozumiem, że ci, co mają 500+ na pierwsze dziecko muszą składać wnioski co roku, bo dochody mogą się zmieniać. Ale ci, co mają dwoje i więcej to nie wiem po co te zamieszanie...
Na WP były już wiosną artykuły o ty, że nowe wnioski trzeba będzie składać od sierpnia, więc czemu jesteście takie zdziwione? Nawet w wiadomościach nie raz o tym było.
Rozumiem, że ci, co mają 500+ na pierwsze dziecko muszą składać wnioski co roku, bo dochody mogą się zmieniać. Ale ci, co mają dwoje i więcej to nie wiem po co te zamieszanie...
"Caly czas miałam roodzinne i inne swiadczenia z mopsu, obiady dla dzieci w szkole... teras dzienki 500+ wkoncu zyjemy jak ludzie i wszystko dzienki panstwu i pis, w koncu ktos dba o obywateli, tylko szkoda ze nadal trzeba sie uzerac z użendasami kturzy robia wszystko zeby nie dawac piniendzy z 500+... za po tak dobze nie bylo... za pis w kąncu dba sie o ludzi... "
marny ten twój trolling
marny ten twój trolling
Caly czas miałam roodzinne i inne swiadczenia z mopsu, obiady dla dzieci w szkole... teras dzienki 500+ wkoncu zyjemy jak ludzie i wszystko dzienki panstwu i pis, w koncu ktos dba o obywateli, tylko szkoda ze nadal trzeba sie uzerac z użendasami kturzy robia wszystko zeby nie dawac piniendzy z 500+... za po tak dobze nie bylo... za pis w kąncu dba sie o ludzi...
dokładnie! za co ja dziecią kupię jedzenie, jaak ja niedostane tych pieniędzy... użendnicy powinni sluzyc a te z gdanskiegomopsu nic nie robią, tylko siedza i kawe sobie pija, łaskawie pomogom wnioski wypalnic, a te wnioski pżeciesz trudne są do wypełnienia, specjalnie takie robią chyba tylko żeby użendniczki czuly się potszebne...