Widok
Teraz ja się wypowiem!
Wniosek zlożony 20.04 w Um w Gdyni osobiście na 4 dzieci , pobieram rodzinne. Decyzji nie mam. jak skladalam wniosek, miła pani powiedziała mi że mają czas 3 miesiące na wyrównanie i trzeba być cierpliwym. Rodzinne dostałam 10 maja jak zwykle ale bez 500 plus. Dzisiaj zerknelam na konto a tam niespodzianka!!!!!!
Wyrównanie za kwiecień i maj!!!!
Rada dla wszystkich!!!!
Trzeba czekać cierpliwie, wszyscy dostaną, jedni szybciej a drudzy trochę później.
Obserwowałam forum i tez myślałam że będę czekać 3 m-ce
Pozdrawiam.
Wniosek zlożony 20.04 w Um w Gdyni osobiście na 4 dzieci , pobieram rodzinne. Decyzji nie mam. jak skladalam wniosek, miła pani powiedziała mi że mają czas 3 miesiące na wyrównanie i trzeba być cierpliwym. Rodzinne dostałam 10 maja jak zwykle ale bez 500 plus. Dzisiaj zerknelam na konto a tam niespodzianka!!!!!!
Wyrównanie za kwiecień i maj!!!!
Rada dla wszystkich!!!!
Trzeba czekać cierpliwie, wszyscy dostaną, jedni szybciej a drudzy trochę później.
Obserwowałam forum i tez myślałam że będę czekać 3 m-ce
Pozdrawiam.
Za miesiąc bedą te 3 miesiące a jest w ch...rodzin które nie dostały kasy i nie wierze w to ze w miesiąc ogarną to wszystko! Kompletne bzdury!!! Przez 2 miesiące nie ogarnęło wniosków z kwietnia to ja przepraszam ale nie wierze w to ze ci urzędnicy tak ciezko pracują. Szkoda ze w tej ustawie nie ma nic o odsetkach płaconych dla rodzin które otrzymają pózniej niż po 3 miesiącach wtedy inaczej by ta ich praca wygladała. Szczurek by nie przeżył gdyby miał płacić odsetki ...
Pan Wojtek i jego żona nie są z tobą per ty...do prezydenta pretensje masz?Myślisz że on jest od wszystkiego?Ja do tej pory po cichu miałam pretensje do urzędników zajmujących się w UM naszymi wnioskami ale po twoim(twoim celowo z małej literki)roszczeniowym komentarzu już nie mam do nich nic.Mogę tylko współczuć że muszą rozmawiać z takimi ludźmi jak ty.
Ja też złożyłam wniosek w połowie kwietnia na 3 dzieci i ani decyzji ani kasy nie mam. Napisałam ostatnio maila do Dziennika Bałtyckiego żeby zajęli się tą sprawą. Bo Gdańsk co 2 dzień robi przelewy wysyła decyzje,a Gdynia nic. Wypłacili 10 maja i narazie cisza. Dodatkowo nikt w Gdyni nie udziela informacji przez tel. Bo albo zasłaniają się ochroną danych osobowych albo zbyt dużą ilością wniosków. A Gdańsk jakoś radzi sobie ze wszystkim.