Widok

Wysypka po delicolu ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej :)
Jak synek miał nie całe 2 miesiace , okazało się że atakują go kolki . Pani w aptece poradziła na Delicol , w tym samym czasie u synka na buzi pojawiła sie wysypka nie swędząca . Pierwotnie nie skojarzyłam jej z tym że zaczęłam podawać kropelki,( myslałam że to dalej jakieś hormonalne wypryski ,nawet pediatra tak stwierdziła ) . Kolki odpuściły kropelki sie skończyły... wysypka zeszła . Nie dawno okazało sie że synek ma lekka nietolerancje laktozy , wiec pediatra poradziła znowu Delicol na rozbicie laktozy w mleku . Po pierwszym podaniu znowu pojawiły sie wypryski .
Czy któras mama tak miała ?? Wiem że to dość popularny środek wiec może któś coś wie :)
image[/url]
image[/url]

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to jakiś dodatkowy składnik uczula, laktaza chyba nie powinna. Jest jeszcze taki preparat Kolaktaza, może z nim spróbujcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

do góry