Widok

Yees

Obawiam sie, że większość moich Gratek podzieliła los makultury...Było tego tak dużo, że w końcu postanowiłam się tego pozbyć...choć bolesna to była decyzja ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nica

....deszcz, i zimno, i smutno w taką pogodę :-((((

...pocieszę Ciebie Nica że w Sanoku sypie śnieg teraz i wieje jak cośtam...
również nieprzyjemnie...
ale nie smutno...
więcej uśmiechu...
i miłego dnia życzę, o! :)
...więcej pogody ducha w Nas samych i będzie OK!!!

Jaka piękna pora ....

......że snieg pada z deszcem
......i o to chodzi :))))
......wystawiam drinka za okno ,
......zaraz będzie z lodem
...i...sam się ochłodzi :)))
.......Wasze zdrowie !!!

Nefer

A pamiętają ! :)))

Nefer

Oczywiscie, ze Ciebie pamietamy :)) usmiechnij sie, pomimo zimy, od razu poczujesz troche lata,
pozdrawiam slonecznie,

Ryouko

pozdrawiam bardzo mangowo @v@

Dzidek

Bóg zapłać........

A.

znow zaczynasz pisac do HP? to moze mu tylko wyjsc na dobre :)
pozdrawiam

ps. dziekuje

Wakagi

????
az tak przytloczony praca? mam nadzieje ze jednak pogadamy w innym terminie!

Witam

Chciałabym się dowiedzieć, jakie jest wasze zdanie na temat człowieka, który jest bardzo słaby psychicznie, ma problemy z samym sobą i wiąże się z tego powodu z kimś (brzydkim i odpychającym) na kim mu nie zależy (choć wmawia sobie inaczej), a tak na prawdę chce zabić pustkę, z którą nie wie, jak ma sobie poradzić i nie chce pomocy od nikogo.

Gestapo...sado-masochisto

Masz problem ... nie chrzań, że nie potrzebujesz(lub nie chcesz) pomocy... bzdura... Nie oceniam Cię, poradzę Ci...idź, chłopie do PSYCHOLOGA! Albo zafunduj sobie psa...lepsze - też przyjaciel, a nie spieprzysz komuś życia (mam tu na myśli tą brzydką osobę, której pewnie zależy)
Pozdrawiam Wszystkich normalnych :)

Ameno

Wybacz ale nie mogłem byc i jest mi przykro bardzo ale
dopiero teraz jestem wolny

muza

myszki kochane, szukam fajnego noclegu w Sopocie, najlepiej niedaleko od morza, a najlepiej na ulicy Chrobrego 16. Czekam na oferty: muza9@wp.pl

Am.

Bóg zapłać........

...wystarczy po prostu dzięki dzidek.. no co Ty Amenko ? ;)
..i tak przy okazji to pozdrawiam z prowincyjki... czyli Sanoka :) ... miłego dnia życzę...

Wakagi

tak myslalam :)) podaj inny termin, i pamietaj, ze za duzo pracy szkodzi (i kto to mowi....)

Dzidek

hihi, to bylo powazne nawiazanie do powaznej kwestii
:)))

...

:):):):) :):):):):) :):):):):)

:))))

Ifcia bardzo Ci dziękuję za pamięć o mnie:))) mi już zdecydowanie lepiej, to chyba nie jest tak groźne jak wygląda tylko co z tego jak się nie chce wracać hmm do czego? no zresztą nie ważne.. za oknem już ciemno.. mam fajną książkę - siedem zacnych grzechów głównych polecam- lepsza niż niejedna komedia, a właściwie to dzięki książkom można przenieść się w całkiem inny świat, niemal wymiar:))).. zejdę na dół, zapalę w kominku, otulę się kocem i pozwolę aby godziny przelewały mi się między palcami;
lubię takie chwile:))) cisza, spokój i wiatr za oknem haha jak w książce
pozdrawiam Was wszystkich i buziaki Wam.. i Tobie:)))
Nie dam się tak łatwo:)) mimo wszystko hmm..

GESTAPO

myślę , że takiej właśnie osobie trzeba bardzo ale to bardzo współczuć; zatrówa życie sobie i innym;
rozumiem, że czasem jest trudno, czasem bardzo ale myślę - ja tak właśnie staram się robić, że trzeba podnieść głowę, mimo wszystko:)) swego czasu dostałam list od mojego - niestety nieżyjącego już przyjaciela, ktory napisał mi : " idź wyprostowana wśród tych co na kolanach, bądź wierna - idź"
Staram się...:))))
pozdrawiam i ściskam dłoń

Lilian

7 zacnych.... czytałam jakieś 12 , potem 10 i z 7 lat temu...jest świetna, "piękny" mnich był moim idolem, hihihihi. Świetnego wyboru dokonałaś-super książka(śmiałam się całą gębą-czytając) Masz rację na chandrę i zapomnienie-najlepsze książki. Czytasz i nie myślisz o problemach. Też "leczę" mą duszę w ten sposób. Miłej lektury, pozdrawiam :)

Mixer

Ależ ja tam ciągle bywam...teraz pewnie będę rzadziej, bo ekipa za barem się zmienia...Eh...Przemeeeek!wróć do pracyyy!!!Eh...No ale on raczej nie wróci...a nowa załoga mi nie odpoiada...i atmosfera się zepsuła...jacyś dziwni luidzie przychodzą ostatnio...No ale ja tam ciągle daję oznaki życia...;)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (786 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

Grajdołki (197 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry