Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty na jedzenie czeka sie bardzo długo,wystrój nie w moim stylu,toaleta jeden...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2011

Naprawdę fajna impreza wątek zamknięty miła atmosfera na wejściu, dobre drinki w normalnych cenach, świetna muzyka,...
~monika
-

dodano: 8 maja 2011

Dobra impreza wątek zamknięty Tytuł i wszystko jasne:))
~Equador71
-

dodano: 7 kwietnia 2011

OA - opinia wątek zamknięty Panie "barmanki" udają,że nie widzą klientów przy barze. W toalecie syf. Parę...
~OA
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 listopada 2010

ok wątek zamknięty miło i sympatycznie brakuje mi tego miejsca i chłopaków na bramce
~kasia
-

dodano: 29 września 2010

Witam! wątek zamknięty Od dawna miałem chrapkę tam wstąpić, ale nie miałem okazji. Ostatnio udało mi...
~Andi
-

dodano: 24 lipca 2010

Można zrzymać się na dym wątek zamknięty papierosów i chyba w każdej opinii powinna być prośba o zakaz palenia albo...
~Łukasz
1

dodano: 3 czerwca 2010

Rewelacja wątek zamknięty Najlepsze imprezy... Nie ważne jak wyglądasz i czego słuchasz czujesz się tu...
~Diao
-

dodano: 7 lutego 2010

Nie jest żle:) wątek zamknięty Bywałam tam czesto w wakacje,musze przyznać,ze nie jest żle!...
~Agunia
-

dodano: 30 listopada 2009

justa - opinia wątek zamknięty lokal straszny, zero klimatyzacji przez co w klubie ktory miesci sie w...
~justa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 czerwca 2009

jest fajnie lecz.. wątek zamknięty Najgorsze imprezy są w dniach gdy lechia rozgrywa mecz w Gdańsku. NIewiadomo...
~Adam
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 listopada 2008

spoko lokal wątek zamknięty gdyby tylko ten lokal miał więcej miejsca to podejrzewam że długo...
~forfait
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

12

wątków

do góry