Widok
podbijam bo wiem jak to jest jak zaginie zwierze.

sprobuj zadzwonic do schroniska w Kokoszkach, nasz tam sie znalazł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzwoniłam nie ma jej :((

myślę ze ktoś ja po prostu zabrał ;( ona jest malutka i często się ja myli ze szczeniaczkiem

najgorsze ze nie spodziewaliśmy się ze ucieknie,wyszła do ogrodu i poleciała za kotem i już nie wróciła ;( szukaliśmy wszędzie w okolicy ale ona zapadła się pod ziemie ;(
A w jakiej okolicy uciekła ?? mieszkam na oruni górnej, to bede zwracac uwage jak bede szła ze swoim psiakiem :)
okolice Madalińskiego - tam gdzie było schronisko, często tez spacerowała "za rurami" nie wiem jak to wytłumaczyć ;/ od Górnej po prawej str jest taka wielka góra i tam są rury ciepłownicze, "jeziorko" kolo Lidla, ul Małomiejska po drodze do parku
porozklejajcie ogłoszenia przy sklepach, u okolicznych weterynarzy.
A jak się znajdzie to od razu zaczipujcie :)
Jak ja moją wypuszczam u mamy do ogrodu, to zawsze w obroży z adresem, bo się bardzo boję.
no właśnie ja zrobiłam błąd bo nie raz miała jej czipa dać albo mila mieć obrożę z nr, nie sadziłam ze ucieknie przez dziurę i poleci za kotem bóg wie gdzie ;(
niestety, pies nie potrafi myśleć "na zapas" i my musimy to robić za niego... mam nadzieję, że się znajdzie, może ktoś ją znalazł i jutro pójdzie do weterynarza i zguba się odnajdzie :)
Hej!
Na ulicy szczodrej-gdańsk morena wisi kartka na słupie o treści- przybląkał się mały piesek czarno brązowy z obrożą z dzwoneczkiem i jest tam podany nr telefonu. Moze to twoje zwierzątko?
acha teraz widze że Twoja nie miala obroży.
hoppsa do góry...mam nadzieję że się psinka znajdzie
szukałam teraz 3h i nic ;(( teraz poszedł mąż, strasznie chce mi się ryczeć, normalnie zapadła się pod ziemie ;(( najgorsze ze myślę ze jej coś się mogło stać ;( do tej pory pamiętam jak ja znaleźliśmy na śmietniku cala brudna i zapchlona, strasznie się bala wszystkiego a miała tylko 2 miesiące ;(
hop dla pieska

porozklejajcie moze te ogłoszenia w okolicy, moze rzeczywiscie to jakies wyjscie

trzymam kciuki, by sie odnalzala...
hopka
przejdz sie moze jutro po weterynarzach, moze jak ktos znalazl, poszedl spr czip i nie miala... ale moze bedzie kojarzyc, albo ktos zostawil nr ze ja przygarnal...
i jeszcze raz do góry
dzięki dziewczyny

miałam już trochę tel ze niby ktoś ja widział ale za kazdym razem ktoś chce pieniądze, jak mowie nie to rzucają tel ;((

właśnie robię ogłoszenia i chyba je wszędzie porozwieszam, nie możliwe jest ze zapadła się pod ziemie ;(
masakra z tymi pieniędzmi! jacyś wyłudzacze! dobrze robisz, że nie chcesz płacić...

hop do góry!
hop !
hopsa dla ślicznej mordki:)))
do góry