Widok
Sama o sobie zle piszesz, skoro mnie nie podejrzewasz o pomyslowosc, bo jestem taka, a taka, a Ty sama nie masz pomyslow :). Skad Ty w ogole znasz takie slowa? Pewnie i tak nie rozumiesz co znacza .... Jak to pisalas w innym watku mam prawo byc na tym forum tak jak i Ty. Bede Cie wiec nekac jak zly duch :).
No i znowu to samo. jedna osoba pisze pod roznymi nickami. przeciez to bez sensu. w ten sposob kazdy moze pisac sobie co chce. jak tacy odwazni jestescie zeby takie rzeczy pisac (a wszczegolnosci Celina ktora raz jest andrzejemS i innymi...) to sie zalogujcie. podajcie swoje namiary !!! latwo byc ananimowym co??? jestes po prostu debilka - i tylko tyle ci moge powiedziec. nie przeczytalam jesczze ani jednego twojego postu ktory dotyczylby slubu. wszytstkie twoje posty sa obrazliwe. skoro wiec nie wychodzisz za maz, to po grzyba wchodzisz na to forum?? to jest forum slubne!!! czytac nie umiesz??????
Wiecie co Wy wszyscy smieszni jestescie z tymi calymi klotniami i wyzywaniem sie, jak dzieci doslownie. A Ty Bania dajesz sie tylko prowokowac, a im wlasnie o to chodzi. Poza tym wiesz co troche racji maja, idziesz na latwizne i chcialabys, zeby wszyscy wszystko na tacy Ci podali, sama poszukaj interesujacych Cie rzeczy w internecie, inni sie starali, Ty tez sie postaraj. Zakladasz tylko mase watkow, ktore sie powtarzaja po raz kolejny. Naucz sie korzystac z opcji szukam i z wyszukiwarki. Postaraj sie sama cos poszukac, a nie pytasz innych, zeby oddali Ci swoje pomysly. Ja Ci nie ufam i nie ujawnie jakie bede miala zaproszenia, jaka sukienke, w jakim kosciele i na jakiej sali, bo pozniej okazaloby sie, ze Twoje wesele byloby moim przyszlym weselem. Nie masz swojego gustu, czy jak? No i chcialabym Ci jeszcze przypomniec, ze Twoje posty takze do milych nie naleza i nie rzadko obrazasz i wyzywasz innych. Jak na razie to Ty jestes na tym forum dosc kontrowersyjna osoba, ktora wywoluje zamieszanie i klotnie forumowiczow. Ale to Tylko moje zdanie, bo zaraz sie zacznie stek wyzwisk.
Roznica miedzy mna a tymi ktorzy mnie obrazaja jest taka, ze ja wypowiadam wlasne zdanie (z ktorym czesto sie ktos nie zgadza) ale nie obrazam przy tym innych. a to jest roznica. co innego mowic swoje zdanie, a co innego rzucac wyzwiskami w czims kierunku. wiec moze bez przesady. poza tym chyba po to wlasnie jest to forum zeby sie wymieniac doswiadczenia. ty mi nie ufasz??? no trudno, nie martw sie - nie chce od ciebie zadnych rad. narazie
Jak mozesz pisac, ze kogos nie obrazasz skoro kompletnie nie rozumiesz tego slowa. tobie moze sie wydawac, ze nie obrazasz, ale jest inaczej. twoje pomysly sa zalosne, a komentujesz innych nie bedac przy tym mila. Zero zyczliwosci do kogokolwiek z forum, ciagle tylko pretensje, zaczepki, czy kasliwe uwagi z twojej strony. Nawet jak cos ci sie nie podoba nie potrafisz pozostawic to dla siebie tylko walisz z mostu komus ktory jest tym zachwycony. Te twoje hasla z kiczem i wiesniactwem to juz ponizej jakiegokolwiek dozwolonego poziomu. Widoczenie twoje zycie jest wlasnie takie skoro innych pomysly tak oceniasz. Zasmiast sciagac pomysly od innych poszukaj lub wymysl sobie sama, na pewno twoje wesele bedzie z klasa ... chyba podstawowka ...
a myślalyście o tym, by zrobic zaproszenia samodzielnie?
To naprawdę fajna zabawa i niewiele potrzeba.
Kolorowy papier, nożyczki, jakieś gadżety do ozdoby, fajny tekst zaproszenia, komputer i gotowe.
Dzięki takiemu rozwiazaniu nie bedzie identycznego zaproszenia, zawsze jakimś drobnym szczegółem się wyróżni, goście będą na pewno zachwyceni a i wy będziecie mieć radoche. No i sporo zaoszczędzicie:-)
Pozdrawiam
To naprawdę fajna zabawa i niewiele potrzeba.
Kolorowy papier, nożyczki, jakieś gadżety do ozdoby, fajny tekst zaproszenia, komputer i gotowe.
Dzięki takiemu rozwiazaniu nie bedzie identycznego zaproszenia, zawsze jakimś drobnym szczegółem się wyróżni, goście będą na pewno zachwyceni a i wy będziecie mieć radoche. No i sporo zaoszczędzicie:-)
Pozdrawiam