Widok

ZAPROSZENIA ŚLUBNE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś pomysł na fajne zaproszenia ślubne ?? Chcielibyśmy cos nietypowego :) może widziałyście u kogoś coś orginalnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć wszystkim!

Ja pomysł na zaproszenia juz mam ;-))) Ale chciałabym się zapytać czy macie może jakieś namiary na tanią drukarnię? Pozdrwaiam wszystkich!

Kama
ja tez poprosze namiar na wikigdynia@wp.pl
Na kogo szkoda, na tego szkoda. Anielka
no jasne ze przecież o pasmanterie mi chodziło ;o)))
[img][/img]
tak, ja zamierzam robić sama, ale jeszcze do konca nie mam pomysłu, ,kupiłam narazie kilka kartek, które mi się podobały w sklepie dla plastyków i zamierzam wybrać się do galanterii (chyba tak się nazywa ten sklep gdzie są guziki ?) i poszukać tam czegoś, moja koleżanka tam kupiła serduszka na swoje zaproszenia. To naprawde dobry pomysł tak jak mówisz Cytrusowa, i taki od siebie i jedyny w swoim rodzaju. pozdrawiam :o)
[img][/img]
Celina...a kto tu mowi o adwokacie..jak sie ciebie czyta i te twoje wypociny to trudno sie nie odezwac...rzucasz komentarzami a teraz odwracasz kota ogonem...zreszta fakt..takich ludzi najlepiej ignorowac gdyz szkoda słow
wiesz co?? Zabawna jestes. ja po prostu bede ignorowala twoje wypowiedzi i radze innym to samo. W koncu sie Celinie znudzi. w przeciwnym razie ona caly czas bedzie pisac jakies bzdury, wiec po prostu trzeba ja ignorowac.
To ty sobie wbij do glowki, ze komentowanie czyichs pomyslow, czy wyborow jako kicz i wiesniactwo jest zle, chyba ze ciebie tez tlko kicz i wiesniactwo otacza i nie robi ci to roznicy. Bania w ogole musi byc slaba skoro adwokata potrzebuje ...
sluchaj...przeczytałąm to co ona pisze..i nie widze w tym nic zlego..jeszcze raz powtarzam ci ze po to jest forum aby sie moc popytac..poradzic...i rozwiac jakies watpliwosci....wiec wbij to sobie do główki
Wiesz moze poczytaj komentarze bani i wtedy inaczej spojrzysz na sprawe, bo widac ze ich nie czytalas.
hmm..jakos ciagle ty sie wszystkich czepiasz....jesli takie forum ci sie nie podoba to nikt cie tutaj nie trzyma..nie musisz z tego korzystac..ale i przestan czepiac sie reszty ludzi....nikt nie mowi ze nie amsz prawa tutaj byc./...ale oszczedz nam swoich głupich komentarzy
Jak Tobie sie nie podoba to sama zabierz stad swoj, mam takie samo prawo do przebywania tutaj jak i Ty. A jak w temacie nie jestes to daj spokoj ...
Celina..p oto jest to forum.aby moc pogadac o slubie..poradzic sie..i jesli ci sie cos nie podoba to "zabierz stad swoj tyłek"
a myślalyście o tym, by zrobic zaproszenia samodzielnie?
To naprawdę fajna zabawa i niewiele potrzeba.
Kolorowy papier, nożyczki, jakieś gadżety do ozdoby, fajny tekst zaproszenia, komputer i gotowe.
Dzięki takiemu rozwiazaniu nie bedzie identycznego zaproszenia, zawsze jakimś drobnym szczegółem się wyróżni, goście będą na pewno zachwyceni a i wy będziecie mieć radoche. No i sporo zaoszczędzicie:-)

Pozdrawiam
Jak mozesz pisac, ze kogos nie obrazasz skoro kompletnie nie rozumiesz tego slowa. tobie moze sie wydawac, ze nie obrazasz, ale jest inaczej. twoje pomysly sa zalosne, a komentujesz innych nie bedac przy tym mila. Zero zyczliwosci do kogokolwiek z forum, ciagle tylko pretensje, zaczepki, czy kasliwe uwagi z twojej strony. Nawet jak cos ci sie nie podoba nie potrafisz pozostawic to dla siebie tylko walisz z mostu komus ktory jest tym zachwycony. Te twoje hasla z kiczem i wiesniactwem to juz ponizej jakiegokolwiek dozwolonego poziomu. Widoczenie twoje zycie jest wlasnie takie skoro innych pomysly tak oceniasz. Zasmiast sciagac pomysly od innych poszukaj lub wymysl sobie sama, na pewno twoje wesele bedzie z klasa ... chyba podstawowka ...
Roznica miedzy mna a tymi ktorzy mnie obrazaja jest taka, ze ja wypowiadam wlasne zdanie (z ktorym czesto sie ktos nie zgadza) ale nie obrazam przy tym innych. a to jest roznica. co innego mowic swoje zdanie, a co innego rzucac wyzwiskami w czims kierunku. wiec moze bez przesady. poza tym chyba po to wlasnie jest to forum zeby sie wymieniac doswiadczenia. ty mi nie ufasz??? no trudno, nie martw sie - nie chce od ciebie zadnych rad. narazie
Wiecie co Wy wszyscy smieszni jestescie z tymi calymi klotniami i wyzywaniem sie, jak dzieci doslownie. A Ty Bania dajesz sie tylko prowokowac, a im wlasnie o to chodzi. Poza tym wiesz co troche racji maja, idziesz na latwizne i chcialabys, zeby wszyscy wszystko na tacy Ci podali, sama poszukaj interesujacych Cie rzeczy w internecie, inni sie starali, Ty tez sie postaraj. Zakladasz tylko mase watkow, ktore sie powtarzaja po raz kolejny. Naucz sie korzystac z opcji szukam i z wyszukiwarki. Postaraj sie sama cos poszukac, a nie pytasz innych, zeby oddali Ci swoje pomysly. Ja Ci nie ufam i nie ujawnie jakie bede miala zaproszenia, jaka sukienke, w jakim kosciele i na jakiej sali, bo pozniej okazaloby sie, ze Twoje wesele byloby moim przyszlym weselem. Nie masz swojego gustu, czy jak? No i chcialabym Ci jeszcze przypomniec, ze Twoje posty takze do milych nie naleza i nie rzadko obrazasz i wyzywasz innych. Jak na razie to Ty jestes na tym forum dosc kontrowersyjna osoba, ktora wywoluje zamieszanie i klotnie forumowiczow. Ale to Tylko moje zdanie, bo zaraz sie zacznie stek wyzwisk.
No i znowu to samo. jedna osoba pisze pod roznymi nickami. przeciez to bez sensu. w ten sposob kazdy moze pisac sobie co chce. jak tacy odwazni jestescie zeby takie rzeczy pisac (a wszczegolnosci Celina ktora raz jest andrzejemS i innymi...) to sie zalogujcie. podajcie swoje namiary !!! latwo byc ananimowym co??? jestes po prostu debilka - i tylko tyle ci moge powiedziec. nie przeczytalam jesczze ani jednego twojego postu ktory dotyczylby slubu. wszytstkie twoje posty sa obrazliwe. skoro wiec nie wychodzisz za maz, to po grzyba wchodzisz na to forum?? to jest forum slubne!!! czytac nie umiesz??????
To wy jestescie glupie baby jedne a wasze posty sa prostackie do znudzenia. Same widac dajecie dupy wszystkim i wszedzie skoro na to wpadlyscie. Moze dlatego tak wam sie w glowkach pustych poprzewracalo. Celina widac ze Ciebie tak samo drazna posty bani bez bani.
buahahaha - dokladnie, Celina jest obrzydliwa purchawą !!!
do góry