Widok

ZAPROSZENIA ŚLUBNE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś pomysł na fajne zaproszenia ślubne ?? Chcielibyśmy cos nietypowego :) może widziałyście u kogoś coś orginalnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Celina ale ty jesteś tępa, a w dodatku zgryżliwa. No tak ale pewnie tak to jest jak się przespi po pijaku własne wesele pod stołem, albo co gorsza da d....y całej orkiestrze w toalecie po kilku glębszych. Nie winimy cię że masz przejścia, ale idz wywnętrzniaj się gdzie indziej purchawko.
Widac, ze kretynka jestes skoro nie potrafisz sie domyslec, ze myslalam o zgapianiu!!!
Już wysłałam..
Po to jest forum.. żeby się wszelkimi wiadomościami i pomysłami wymianiać :)
nie wiem co to znaczy zgapaiac. jakies wiesniackie powiedzonko widze. juz ktorys raz go uzywasz. nie interesuj sie co bede robic - to moja sprawa
No i juz bedzie zgapiac ... Sama cos sobie znajdz, a nie idz na latwizne ...
Barbaros, bardzo ladne to zaproszenie :) mozesz mi wyslac na prv gdzie je robilas?
Nie wiem czy moje jest nietypowe,
ale ja chciałam takie proste i za razem eleganckie :)
image
Sama o sobie zle piszesz, skoro mnie nie podejrzewasz o pomyslowosc, bo jestem taka, a taka, a Ty sama nie masz pomyslow :). Skad Ty w ogole znasz takie slowa? Pewnie i tak nie rozumiesz co znacza .... Jak to pisalas w innym watku mam prawo byc na tym forum tak jak i Ty. Bede Cie wiec nekac jak zly duch :).
Sluchaj, zdecydowanie nie pytam Ciebie o zdanie, bo nawet nie smialabym podejrzewac ze mozesz miec jakis ciekawy pomysł. Ty tu glownie mnie obrazasz, a nie piszesz niczego konstruktywnego. poszukaj sobie jakiegos innego forum.
Boze kobieto.... poszukaj sobie, w necie jest tego pelno, albo zrob sobie swoje. Jak zgapisz z jakiegos to juz nie bedzie nietypowe ...
do góry