Widok

ZAPROSZENIA ŚLUBNE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś pomysł na fajne zaproszenia ślubne ?? Chcielibyśmy cos nietypowego :) może widziałyście u kogoś coś orginalnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm..jakos ciagle ty sie wszystkich czepiasz....jesli takie forum ci sie nie podoba to nikt cie tutaj nie trzyma..nie musisz z tego korzystac..ale i przestan czepiac sie reszty ludzi....nikt nie mowi ze nie amsz prawa tutaj byc./...ale oszczedz nam swoich głupich komentarzy
Wiesz moze poczytaj komentarze bani i wtedy inaczej spojrzysz na sprawe, bo widac ze ich nie czytalas.
sluchaj...przeczytałąm to co ona pisze..i nie widze w tym nic zlego..jeszcze raz powtarzam ci ze po to jest forum aby sie moc popytac..poradzic...i rozwiac jakies watpliwosci....wiec wbij to sobie do główki
To ty sobie wbij do glowki, ze komentowanie czyichs pomyslow, czy wyborow jako kicz i wiesniactwo jest zle, chyba ze ciebie tez tlko kicz i wiesniactwo otacza i nie robi ci to roznicy. Bania w ogole musi byc slaba skoro adwokata potrzebuje ...
wiesz co?? Zabawna jestes. ja po prostu bede ignorowala twoje wypowiedzi i radze innym to samo. W koncu sie Celinie znudzi. w przeciwnym razie ona caly czas bedzie pisac jakies bzdury, wiec po prostu trzeba ja ignorowac.
Celina...a kto tu mowi o adwokacie..jak sie ciebie czyta i te twoje wypociny to trudno sie nie odezwac...rzucasz komentarzami a teraz odwracasz kota ogonem...zreszta fakt..takich ludzi najlepiej ignorowac gdyz szkoda słow
tak, ja zamierzam robić sama, ale jeszcze do konca nie mam pomysłu, ,kupiłam narazie kilka kartek, które mi się podobały w sklepie dla plastyków i zamierzam wybrać się do galanterii (chyba tak się nazywa ten sklep gdzie są guziki ?) i poszukać tam czegoś, moja koleżanka tam kupiła serduszka na swoje zaproszenia. To naprawde dobry pomysł tak jak mówisz Cytrusowa, i taki od siebie i jedyny w swoim rodzaju. pozdrawiam :o)
[img][/img]
no jasne ze przecież o pasmanterie mi chodziło ;o)))
[img][/img]
Na kogo szkoda, na tego szkoda. Anielka
ja tez poprosze namiar na wikigdynia@wp.pl
Cześć wszystkim!

Ja pomysł na zaproszenia juz mam ;-))) Ale chciałabym się zapytać czy macie może jakieś namiary na tanią drukarnię? Pozdrwaiam wszystkich!

Kama
do góry