Widok
ZAŚCIANEK CZY MAGNAT ?
Witam wszystkich,
proszę , pomóżcie mi. Nie wiem, jaki dworek wybrać na wesele : Zaścianek czy Magnat.Zrobiłam juz rozeznanie w obu dworkach,ale mam dylemat, który wybrać...Jeden i drugi mi się podoba. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie i podzielicie się ze mną ???
proszę , pomóżcie mi. Nie wiem, jaki dworek wybrać na wesele : Zaścianek czy Magnat.Zrobiłam juz rozeznanie w obu dworkach,ale mam dylemat, który wybrać...Jeden i drugi mi się podoba. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie i podzielicie się ze mną ???
AGNIESZKA06
ja wybrałabym Zaścianek, byłam i tu i tu i tak Magnat jest mniejszy w środku i ciemny ( byłam na tej pierwszej sali może druga jest większa, ale no włąsnie w Magnacie są w tym samym czasie dwa sluby buuuu, aprpos Zascianka to myli mi się on z Panem Tadeuszem - wyprowadz mnie z błędu czy to ta imprezowania gdzie na środku sali jest kominek jeśli tak to lepszy jest Zaścianek
jedzenia było więcej w Zaścianku zwłaszcza ciast i tort był bardziej efektowny, jedzonko właściwie tak samo dobre tu i tu , obsługa sprawna i miła w tym samym stopniu, ale Zaścianek większy goście na tańcach się nie obijali o siebie i na dworze też wiecej miejsca i jakoś tak przytulniej. Ja i tu i tu byłam " w pracy" bo jestem fotografem więc pewnie też nie do końca wszystkiego spróbowałam ;-)
A ja własnie jestem po własnym weselu w Magnacie. Bylo kilka rzeczy, do ktorych mozna sie przyczepic, ale ogolnie nie najgorzej. mielismy wesele na 140 osob i wszyscy super sie pomiescili, a na poprawinach tancowalismy przed sala na trawie-ale sie dzialo.
A to, ze tuz obok odbywalo sie drugie wesele w ogole nam nie przeszkadzalo, gosciom z tego co wiemy to tez nie
A to, ze tuz obok odbywalo sie drugie wesele w ogole nam nie przeszkadzalo, gosciom z tego co wiemy to tez nie
najpierw do piotra!!!!!!!!!!!!!obsluga jest nowa!!!!!!!!!!i nigdy takich rzeczy sie nie wydazaja!!!!!jak chcesz to spra
wdz
Aga !!!!posluchaj pewnie ze zascianek!!!!!!!!!!pracuje tam juz dosc dlugo i powiem Tobie z punktu nie pracownika ale jako gosc,ze lepszego miejsca nie widzialem,a bylem juz w wielu!!!!!!!!!!!:)jedzenie jest rewelacyjne no i przede wszystkim jest mila atmosfera i do tego fajny dj Robert ktorego polecam
tak wiec nie zastanawiaj sie tylko Zascianek
PS!A o dziku i jego rewelce nie wspomne
pozdrawiam
wdz
Aga !!!!posluchaj pewnie ze zascianek!!!!!!!!!!pracuje tam juz dosc dlugo i powiem Tobie z punktu nie pracownika ale jako gosc,ze lepszego miejsca nie widzialem,a bylem juz w wielu!!!!!!!!!!!:)jedzenie jest rewelacyjne no i przede wszystkim jest mila atmosfera i do tego fajny dj Robert ktorego polecam
tak wiec nie zastanawiaj sie tylko Zascianek
PS!A o dziku i jego rewelce nie wspomne
pozdrawiam