Widok

ZAWISTNY exSZEF!

ludzie to swinie! moj byly pracodawca postanowil sie zemscic na mnie za to ze odnioslam sukces jako jego konkurencja z tej zawisci juz od jakiegos czasu dostaje od niego pogrozki ze mnie zalatwi ze na pewno nie mam legelanego oprogramowania i ze on juz sie o to zatroszczy zeby mi sprawdzili komputer :/ jest mozliwosc ze sprawdza czy rzeczywiscie mam nielegalne oprogramowanie? jakie moga byc tego konsekwencje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale jesteście żałośni z tą krytyką...Dziewczyna stara się rozkręcić coś swojego pomimo gigantycznych cen oprogramowania molochów takich jak Microsoft a wy takie kwiatki sadzicie. Zwłaszcza ten ostatni post. Barwo za odwagę chłopcy - macie stalowe jaja żeby tak wrzucać lasce...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego największym problemem jest, że szef jest zawistny, a nie, że koleżanka kradnie czyjąś własność intelektualną? A niech cię zakapuję złodzieju.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No oczywiscie ze jest taka mosliwosc! A kary to albo grzywna, ktora jest dosc wysoka albo wiezienie a przeciez mozliwosci utrudnienia Ci zycia ma wiele chocby taka strona http://www.oni-nielegalni.pl tak na przyszlosc to jak nie ma na programy to lepiej w ogole nie zaczynac czegokolwiek robic, bo nie trzeba zawistnego byłego szefa zeby miec problemy z tytułu nielegalnego oprogramowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mam ale to tylko kilka programow ktoresa strasznie drogie a bez nich nie dam rady pracować :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a masz coś nielegalnego? bo jak tak to masz się o co martwić i powinnaś to jak najszybciej zmienić na legalne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
CHWDP.
Czyli Chowaj Windows Do Piwnicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry