Widok

ZESPÓŁ BEST!! PROSZĘ O OPINIE!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, bardzo proszę Was o jakieś opinie na temat zespołu Best... za dużo nie ma o nich na forum... Dziś dzwoniłam do menegera zespołu i powiedział mi że na spotkaniu nie można zobaczyć jakis nagrań z wesela... powiedział jedynie tyle co na stronce a tam jest jakiś błąd i nie można tego otworzyć:( słyszałam że są dobrzy i świetnie prowadzą.. A Wy co myślicie?? macie jakieś doświadczenia z tym zespołem?? Bardzo proszę o pomoc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zespół the Best, jak sama nazwa mowi BEST! polecam kazdemu super wspolpraca super bawia ludzi konkursy piosenki krotkie przerwy, chcesz miec niezapomniane wesele??? polecam na 200%
... patrz lepiej
Na twojej stronie nie ma opini ani próbek zdesperowany firefox spamerze
http://www.myspace.com/firefoxzespol
Madzia86, zespół Samba ma swoją stronę internetową www.musicsound.pl tam znajdziesz kontakt do nich.
Niestety nie mam programu do obróbki filmów a te kawałki które mam od fotografa to mają 1G. Nie mieszczą się żeby je wysłać mailem. Z autorką wątku już się dogadałam. Ale ogólnie zabawy były podobne do tych które są w pliku najnowszym dodanym na stronie. A wokal na cóż wokalistka pierwsza klasa chłopaki też niczego sobie.
Witam czy ja również mógłbym prosić o te próbki jak będa gotowe?

pozdrawiam
Marek
Jeśli by była taka możliwość to ja też poproszę o próbki. Zastanawiamy się nad tym zespołem. To co maja na stronie to jednak trochę mało dla mnie, by być pewną do swego wyboru.

dzięki :)
dzięki wielkie silien:)

a co do stronki to mi też działała i widziałam wszystkie próbki nawet niektóre ściągnęłam na kompa... rozmawiałam nawet z Panią która się zajmuje naszą salą weselną i mówiła że nie raz tam grali i są bardzo dobrzy... to samo mówi moja świadkowa która pracowała jako kelnerka na weselach i nie raz ich słyszała... a ja sama się przekonam dopiero 02.10 :) i mam nadzieję,że się nie zawiodę:) a jaki zespół wzieliście???

Silien czekam z niecierpliwością na próbki:)
marzena chodzi Ci o www.zespolbest.pl . Ja nigdy nie miałam problemów z tą stroną. Teraz całkowicie ją zmienili. Trwało to może dwa tygodnie. Poza tym zespol Best zastrzega ze nie ujawnia programu wesela w calosci ze wzgledu na prawa autorskie. Te probki ktore byly na stronie mi wystarczyla. Madzia jak tylko bede miec ta plyte i uda mi sie wyciac te probki to to zrobie.
My rowniez chcielismy wynajac zespol The Best, niestety stona internetowa nie dziala juz drugi rok, dwa lata temu poprosilam o informacje i dostalam bardzo zdawkowe, mimo zapewnien wszystkich, ze swietnie graja, zdecydowalam sie na inny zespol, mam nadzieje, ze slusznie postapilam. Mysle, ze ktos kto ma dobra renome, rowniez powinien dbac o klienta, a tego mi brakowalo.
hej silen:) to mi obiecałaś próbki:) proszę jak da rada wyślij mi jak będziesz miała:) serdecznie pozdrawiam:)
Dziękuję Silen nareszcie za ciepłe słowa:"Co do zespołu massuana . Niewątpliwie wokal u nich jest ogromnym plusem i fakt że perfekcyjnie wykonują wszystkie klasyczne przeboje polskie i nie tylko".
Jestem przerażony tym,jak inne zespoły oszukują Pary Młode,które przecież tylko raz moga zrobić wesele i nie można tego poprawić.Dyskietka lub mini dysk i udawanie.Ludzie biorą "zespół" za pół ceny i później są ździwieni .W tym czasie dobre zespoły nie maja pracy i upadają.
Przede wszystkim chodziło Silen o nasz śpiew na żywo i zdzieranie głosu do rana, to miałem od początku na myśli,więc się nie zrozumieliśmy.Pozdrawiam

image
ale sie rozpędziłam z harmonią miałam na mysli akordeon hehe pozdrawiam i polecam Best
Dziękuję za pozdrowienia. A co do próbek to ja już kiedyś komuś obiecałam pokazać płytkę. Niestety teraz nie mam dostępu do płyty z wesela. Będzie to możliwe około 15 lutego. Nie wiem tylko czy z tej płyty uda mi się stworzyć jakieś próbki ale spróbuje. Co do pytań o koszt zespołu Best, to z tego co wiem, to wynosi teraz 4.000zł. Ja uważam że warto. Moi goście również. No ale z terminami bardzo ciężko. To bardzo młode chłopaki. Polecam ich bo sa wszechstronni uzdolnieni. Każdy z nich gra conajmniej na trzech instrumentach. Byli u mnie na błogosławieństwie w domu z harmonią trąbką i saksofonem. Mój tata bardzo sceptycznie do nich podchodził. Twierdził że na weselu nie chodzi o to żeby zrobić dużo hałasu. Jednakże w efekcie był zachwycony i sam ich poleca znajomym. Swietnie prowadzą wesele. Co do zespołu massuana który jest tak uszczypliwy wobec mnie to też pewnie polecałabym gdyby był bardziej elastyczny i mniej nachalny. Ja jak z kims podpisuję umowę to patrzę też na to jakim jest człowiekiem. Nie lubie ludzi którzy drwią z innych tak jak massuana. Zespół ten jednak ma plusy. Niewątpliwie wokal u nich jest ogromnym plusem i fakt że perfekcyjnie wykonują wszystkie klasyczne przeboje polskie i nie tylko. Jednakże sam śpiew to nie wszystko. Wesele to nie jest koncert. Również samo prowadzenie zabawy i elastyczność to nie wszystko. Kiedyś polecano mi zespół "blue night" jak usłyszałam pierwszą piosenkę z płyty z wesela to się przeraziłam.
Witam! Jak wiecie na stronie zespołu mało jest umieszczonych próbek ich umiejętności. Czy któraś/eś z Was miała/o ten zespół u siebie i może się podzielić próbkami?????????
Zespól Best jest the Best !!!Pozdrowienia dla zespołu i Silen od zespołu MASSUANA !!!
image
A na jaki koszt trzeba się przygotować zamawiając ten rozśpiewany zespół??
7 listopada byłem z nimi w Rodizio w Gdyni. Chłopaki nadal dają czadu a dodatkowo mają teraz wokalistkę. Naprawdę polecam.
Czy możesz napisać na jaki koszt trzeba sie przygotować? Z poprawinami a najlepiej bez.

pozdrawiam
do góry