Widok

ZŁOTA RĄCZKA potrzebny od zaraz

Reda Rumia Temat dostępny też na forum:
Poszukuję osoby która remontuje, niekoniecznie wszystko, ale solidnie i z głową. Mam mały domek do remontu. Praca na lipiec lub sierpień. Niekonfliktowa jestem, ale nie mam już cierpliwości do różnych amatorów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie kończy fajna firma z redy ojciec synem, konkretni i bardzo dokładni
http://www.pf.pl/serwis/budikaz--V1_YP.html
tu ich znalazłam
A co Panowie robili i za ile, jeśli to nie tajemnica to chciałabym sie zorientować :) Muszę wiedzieć czy mnie na nich stać finansowo.
u mnie robili bardzo dużo, bo mieszkanie deweloperskie, teraz jeszcze zabudowy meblowe, jak na razie jestem bardzo zadowolona, kafelki są super położone, wszystkim znajomym się podobają, a co do ceny to musisz zadzwonić i powiedzieć co chcesz mieć zrobione, bo to sprawa indywidualna, myślę, że w porównaniu z innymi wcale nie są drodzy
robimy solidnie,ale nie najtaniej.w przypadku zainteresowania proszę o kontakt 501 022 055
Proszę o kontakt: karinajurkiewicz@o2.pl
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzki (55 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Wymiana drzwi wejściowych do mieszkania (3 odpowiedzi)

Chcę wymienić drzwi do mieszkania (spółdzielcze własnościowe) - czy muszę o tym powiadamiać...

do góry