Widok

Za drogi bilet SKM

Kupiłem bilet o uldze 50% w automacie biletowym na Żabiance a jako student mam 51% ulgi. Dostałem mandat za kupno o 4 grosze droższego biletu. Czy ktoś wie jak napisać odwołanie i jakich argumentów użyć bo już jedno zostało nieprzyjęte.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oho student takie zadania to są na teście trzecioklasisty , pochwal się na jakie studia cię przyjeli ;]
Przewoźnik świadczy usługę transportową zgodnie z cennikiem. Bilet jest dowodem zakupu usługi. Usługa została przez ciebie uiszczona nawet w nadmarze i było podstaw do wystawienia mandatu. Odmów zapłaty mandatu i olej sprawę. Niech się wykosztują i skierują sprawę do sądu. A sąd sprawę odrzuci jak tylko zobaczy bilet o ile jej nie odrzucą od razu z powodu niskiej kwoty. Roszczenie przedawnia się po 3latach.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Grajdołki (256 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry