Widok

Za stara na rodzinę ?

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Szukam czynnie od dłuzszego czasu pracy, najlepiej chciałabym sprzątanie, w handlu - sklep z ciuchami, praca na produkcji - mam doświadczenie. Przed chwilą babcia na mnie wydarła się , że mam iść na miasto i chodzić po sklepach , supermarketach i pytać o pracę. Okej, pójdę. Ale ja jej na to, że chciałabym założyć rodzinę, nie być dla niej ciężarem, poznać kogoś i wyprowadzić się nawet do innego miasta i załozyć rodzinę. Ona mi odparła (już tysięczny raz w ciągu pół roku), że jestem za stara na rodzinę. (mam 33 lata) Że jestem za stara na dzieci, i nie mam o tym marzyć. To samo mówi moja mama, gdy wspomnę o tym, jest awantura - zapomnij o poznaniu kogokolwiek, o dzieciach - masz pracować.
Chcę pracować, chcę kogoś poznać (za 2 i 3 m-ce będę bawić sie na 2 weselach i będzie tam trochę kawalerów), chcę wyprowadzić się od babci i założyć rodzinę. Aż ze złości teraz popłakałam sie, co sądzicie o tym dziewczyny.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
chyba za bardzo się nakręcasz na poznanie kogoś w celu założenia rodziny, może tym nawet podświadomie straszysz potencjalnych kandydatów, wyluzuj

Samotna 33 latka bez zobowiązań nie jest do niczego za stara!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
okładnie zaczep się w jakiejś pracy i uciekał z domu gdzie pieprz rosnie...w ten sposob mysla...(wybacz mi za slowa) ZGORZKNIALE BABY !!

33 lata ? za stara ? na co ?? bo nie na zalozenie rodziny, urodzenie dziecka, zaczecie wszystkiego od nowa !!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz wokół siebie toksyczne osoby - matkę i babcię. Uciekaj ! nie jesteś za stara, jesteś dojrzałą kobietą, wiele kobiet w tym wieku uważa że to idealny moment za założenie rodziny. Weź swoje życie w SWOJE ręce a nie ręce babci czy matki.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1
Łatwo powiedzieć, ne mam pracy, nie mam kasy, gdy znajdę pracę, to sobie pokój wynajmę na terenie Trójmiasta (jestem z Gdańska), i będę wolna, nikt nie będzie mnie sprawdzał itd, pozdrawiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uciekaj od nich jak najdalej bo chyba im się coś poprzestawiało.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry