Widok

Żabi Dwór w Ostrzycach

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planujemy mieć tam wesele. Czy ktoś już tam może był? Jeśli tak to jak wygląda z jedzeniem? Czekam na jakiekolwiek opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wygląd tej sali nie jest juz atrakcyjny jesli planujesz wesle na Kaszubach polecam sale u Sochy w Ramlejach i Karczewianke w Sierakowicach ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
planujemy z narzeczonym zrobic wesele na około 120 osób czyli ta sala odpada tak?
Nasze wesele było na ok. 80-90 i było akurat. Teoretycznie było miejsce na jeszcze jeden stół (ok 30 osób), ale myślę, że wtedy już byłby tam tłok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a na ile osób jest przystosowana sala? z góry dziękuje za odp
Serdecznie polecam ten pensjonat, miesiąc temu odbyło się tam moje wesele i nie mam żadnych zastrzeżeń. Rewelacyjne jedzenie, profesjonalna obsługa, no i przede wszystkim piękne miejsce.
A ile tam jest miejsc noclegowych??
ZGADZA SIE-REWELACJA.BYLISMY TAM NA ANDRZEJKACH PELEN PROFESJONALIZM POD KAZDYM WZGLEDEM ZESPOL PULS WYJATKOWY GRATULACJE I SERDECZNE PODZIEKOWANIA. ZALUJEMY ,ZE NIE MOZEMY SKORZYSTAC Z DALSZYCH OFERT Z POWODU ZALOBY.ZABI DWOR TO MIEJSCE GODNE POLECENIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tam jest super- jedzenie, atmosfera, zespoły.
Na wejście uderza czystość i mili gospodarze.
Mój email to maria.bonczynska@op.pl
Witam,
razem z narzeczonym planujemy ślub i prosimy o wszelkie informacje dotyczące Żabiego Dworu.
Z góry dziękujemy:)
do Ani..ty kobieto masz jakis problem chyba z glowa,od pazdziernika piszesz na tym forum jakby nie wiadomo jaka krzywde ci zrobili..sam przez to mialem obawy ze cos na moim weselu nie wypali,a tu wszystko na miejscu i wesele bylo udane,jedyna wtopa bylo to ze bede teraz ojcem..czyli podziekowania dla szefosta za fajny pokoj ktory jest w cenie dla nowozencow..
witam,
nie zaglądam na forum codziennie wiec dlatego nie otrzymał pan uwag. Jeśli twierdzi Pan, że moje uwagi są KŁAMSTWEM to po co chce Pan je znać??
Napisałam te uwagi wyłącznie po to żeby uczulić potencjalnych klientów, ale widzę że wolą Państwo czytać "słodzenie" niż prawdę.
pozostaje mi życzyć tylko POWODZENIA
ciekawa jestem tylko czy w styczniu po weselu będzie Pan też taki zadowolony.
witam, prosiłem o uwagi i jak widac ich nie otrzymałem. Widocznie konkretów nie ma. Zatem po co Pani opowiada rzeczy, które nie mają potwierdzenia w faktach. Czyzby dzialała Pani na zlecenie konkurencji, która nie ma klientów? Moi znajomi,którzy planują zorganizowac wesele przeczytali te wszystkie pozytywne opinie i dziekuja tym wszystkim osobom, którzy bez zadnych ukrytych intencji opisali swoje prawdziwe odczucia po imprezie w tym obiekcie. Jutro beda dzownic do właścicieli i rezerwowac termin na grudzień. Pozdrawiam Panią i wszystkich forumowiczów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, czy mógłbym prosic o Pani uwagi nt. wywiązywania sie z zapisow w umowie o organizacji przyjecia weselnego w Żabim Dworze przez wlasiciela tego obiektu . Moi znajomi chca tam zorganizowac wesele.
Dziekuję
do właściciela Żabiego Dworu

Jeśli ma pan uwagi do naszej wypowiedzi to prosi o kontakt bezpośredni z nami, a nie męczenie naszych GOSCI. W tym momencie pokazują Państwo po raz kolejny brak profesjonalizmu, nie wiedząc kto jest stroną umowy.
Witam! Polecam w 100%!! Byłam tam na paru imprezach i miałam tam własne wesele. Wszystko się udało, jedzenia dużo i smacznie, lokal w super położeniu....jak najbardziej polecam!! Jeśli macie jakieś pytania piszcie... kasia2424@tlen.pl
W SOBOTE byłam tam na weselu! gorąco polecam :) jest tam pieknie.. :)
O pensjonacie "Żabi dwór" mogę powiedziec bardzo dużo.
Spędziłęm tam wiele niezapomnianych chwil (sylwester, noclegi, i różne imprezy). Jest to jeden z nielicznych lokali o tak wysokim standardzie pod względem wystroju, położenia, przemiłej obsługi. Wystarczy wejśc na stronę.
Bardzo polecam.
Niezapomniane przeżycia.
Byłam tam na weselu i na imprezie walentynkowej. Obie imprezy wegług mnie i moich znajomych były bardzo udane. Swoje wesele też tam zrobie :) Nie sadze zeby jedzenia bylo malo. Obsluga mila i bardzo dba o gosci. Osobiscie polecam i dziwie sie ze ktos narzeka bo widzialam juz o duzo gorsze lokale w ktorych na prawde bylo na co narzekac :)
Witam serdecznie,

czy ja również mogę prosić o opinie na maila na temat organizacji wesela w Żabim Dworze? Mój adres: weronika00717@wp.pl
z góry bardzo dziekuje
do góry