Widok
Lokal ten znamy z imprezy zamkniętej (tematycznej), na której bylismy w styczniu. Dobrze sie w nim czuliśmy, a co do menu i ilości nie mamy żadnych zarzutów. Obsługa rónież się nam ze złej strony nie pokazała.
Najlepsza tego wieczoru była muzyka. Imprezę zorganizowano pod kątem fantastycznej muzy rockowej lat 70, 80, 90. Pod nasze rockowe gusta serwował nam ją dj Adam Gorlikowski. Aż nas zadziwił przygotowanym repertuarem! Led Zeppelin, Black Sabbath, Alice Cooper i wiele innych...
Dziękujemy znajomym za zorganizowanie niesamowitego wieczoru, lokalowi za obsługę, a dj-owi za parkietowy szał! To była niesamowita i niezapomniana noc! Tego było nam trzeba! Porządnego i prawdziwego rocka!
Najlepsza tego wieczoru była muzyka. Imprezę zorganizowano pod kątem fantastycznej muzy rockowej lat 70, 80, 90. Pod nasze rockowe gusta serwował nam ją dj Adam Gorlikowski. Aż nas zadziwił przygotowanym repertuarem! Led Zeppelin, Black Sabbath, Alice Cooper i wiele innych...
Dziękujemy znajomym za zorganizowanie niesamowitego wieczoru, lokalowi za obsługę, a dj-owi za parkietowy szał! To była niesamowita i niezapomniana noc! Tego było nam trzeba! Porządnego i prawdziwego rocka!
Pani Aniu najpierw pisze pani, że ma DUŻE ALE co do ilości jedzenia, a za chwile pisze, że otrzymała tyle mięsa co zamówiła, czyli gubi się Pani w tym co piszę. Natomniast jeśli chodzi o tą niby zapiękanke, jedyne wyjaśnienie jest takie, że musiała ją jeść w innej restauracji...w ,,Żabim Dworze" nie ma czegość takiego w menu, wiem, bo jestem tam kelnerką:)
mielismy wesele w 2009 w żabim dworze, przynaje że sale mają bardzo ładną, ale co do ilości jedzenia mamy DUŻE ALE, nie otrzymaliśmy tyle porcji mięsa na obiad ile zamówilismy (zapłaciliśmy), zapiekanka która miała być daniem mięsnym była wegetariańska ( tylko makaron +sos)
Do organizujących weselew tym lokolu, uważajcie na to za co płacicie a co faktycznie dostaniecie
Do organizujących weselew tym lokolu, uważajcie na to za co płacicie a co faktycznie dostaniecie
Mieliśmy tam wesele w zeszłym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa się spisała, jedzienia było bardzo dużo (do domu wracalismy już po poprawinach z wielkimi pakami tego co zostało). Sala jest chyba najładniejsza w okolicy. Dla tych którzy nażekają polecam wybrać się na wesele do innego lokalu i wtedy sobie ponażekać. Ja polecam wszystkim.
Proszę o pomoc. Również jak poprzednicy chciałbym zorganizować wesele w omawianym lokalu. Proszę o uwagi na co trzeba zwrócić uwagę właścicielom. Proszę o posty na maila: pawelszczepanski89@gmail.com jak i w temacie. Mam jeszcze jedno pytanie dla Pani kelnerki czy w porze letniej przy dużym weselu nie będzie duszno i czy jedzenie wytrzyma bo obawiam się że klimatyzacja jest nie wystarczająca jak na taką powierzchnię.
Kilka uwag do tej Pani ...pracuje w obsłudze w ,,Żabim Dworze", jeśli Pani byłaby spostrzegawcza to zauważyłaby w harmonogramie wydawania posiłów , że o 2 w nocy była wydawana jeszcze ciepła kolacja a co za tym idzie po tej kolacji były zmieniame talerzyki, ale oczywiście nie mogła Pani teko zauważyć, wnioski takie, że musiała Pani świetnie bawić sie na parkiecie, przy orkiestrze , która podobno nie potrafi grać!Pozdrawiam tą przemiłą Panią:)
Posłuchaj Zocha!- jak ci nie podobało to nie krytykuj skoro się nie znasz. Mogłaś iść tam gdzie kapela kaszubska grała twój ukochany folklor. Według mnie to nie było żadnego bałaganu na stole a orkiestra grała świetnie do 5.30 na prośbę co najmniej 80% gości. Jeśli chodzi o tą Panią to ona potrafi śpiewać różny repertuar. Ty potrafisz tylko mruczyć dojąc krowy coś tam po kaszusku dlatego polski i angielski jezyk jest ci obcy.Całe szczęście że ciebie Zocha nie było do końca. Pewnie po północy jakś petarda wpadła ci do tego umuzykalninego ucha a w oczach jak u Begierowej powstały"k***iki".
Ja i mój mąż wybawiliśmy się wyśmienicie w przeciwieństwie do wieśniary Zochy.
Ja i mój mąż wybawiliśmy się wyśmienicie w przeciwieństwie do wieśniary Zochy.