Widok
Ząbki czwórki -problem
Witam
Mam problem. Od kilku tygodni Mateuszkowi wychodzą czwórki- wszystkie naraz. Dziąsła są już białe, widać zęby, ale nie mogą się przebić. Matii miewa dni, że marudzi, płacze wszystko wkłada do buźki. Widzę, że się męczy i to bardzo. Nie wiem dlaczego to tak długo trwa. Z poprzednimi zębami nie było problemu. Wyszły i było ok. Martwię się,, że będzie treba przecinać dziąsła ;( Jak to u Was wyglądało? Czy mam się wybrać do jakiegoś lekarza?
Pomóżcie
Mam problem. Od kilku tygodni Mateuszkowi wychodzą czwórki- wszystkie naraz. Dziąsła są już białe, widać zęby, ale nie mogą się przebić. Matii miewa dni, że marudzi, płacze wszystko wkłada do buźki. Widzę, że się męczy i to bardzo. Nie wiem dlaczego to tak długo trwa. Z poprzednimi zębami nie było problemu. Wyszły i było ok. Martwię się,, że będzie treba przecinać dziąsła ;( Jak to u Was wyglądało? Czy mam się wybrać do jakiegoś lekarza?
Pomóżcie
Dziewczynki co Wy kombinujecie z jakimś przecinaniem -nic takiego się nie robi -poczekajcie spokojnie na te zęby mój maluch miał 3 mc jak pediatra poweidziała że zeby idą i wiecie kiedy wyszły jak miał skończone 10 mc a nawet przez myśl nie przeszło mi słowo przecinanie -co to 4 zawsze wychodzą gorzej niż 1,2 ,3 tak samo ciężko będzie z 5 ale wszytsko da się przeży smarujcie tylko żelem bo wydawało mi się że to przynosiło małemu ulgę ja używałam CALGEL :)