Widok

Ząbkowanie a gryzaki - czy i jakie polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy sprawdzają się przy ząbkowaniu? Mój synek strasznie pcha łapki do buzi, ślini się i to nie chodzi o ssanie, tylko o dziąsełka, bo zauważyłam jak to robi. Kupiłam zwykły gryzak wodny, ale jest dość szeroki i mu średnio pasuje, zastanawiam się czy takie gryzaki smoki się sprawdzaja? Albo co mu podawać żeby rączek nie pchał - paznokietki mu przycinamy, ale i tak się boję żeby się nie zdrapał.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam naturalne gryzaki z kauczuku, czy jak niektórzy mówią z lateksu. Są bezpieczne, nietoksyczne, i mają szereg pozytywnych właściwości jak chociażby że są antyalergiczne czy anty-pleśniowe. Moja córa ma od paru dni słonika od firmy Lanco, jest prze słodki. Cały jest miękki a uszy ma twarde żeby ząbkom przynieść ulgę. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam naturalne, za kauczuku Hevea, nie jakieś plastiki z chin. Moje dziecko ma z firmy Lanco Toys. Ale są na rynku różne firmy co robią zabawki dla dzieci z lateksu naturalnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak poradzić sobie ze sprzątaniem (24 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak sobie radzicie ze sprzątaniem dużych mieszkań, gdzie są dzieci i psy? Sprzątacie...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

do góry