Widok

Zagineła kotka na ul. Kubusia puchatka

Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Na ul. Kubusia puchatka zaginęła mała roczna kotka kolor szary w typie rosyjskiej niebieskiej.
Ktokolwiek widział proszony jest o kontakt pod nr tel 603135691.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Wczoraj próbowałam się z Państwem skontaktować, gdyż zawitała u mnie na ul. Pszennej koteczka w typie rosyjskim. Niestety z racji na kocurka w domu nie mogłam jej przygarnąć. Została nakarmiona, napojona i poszła dalej szukać domku. Było to około 22.30
skoro przyszła to mogła Pani zabrac do drugiego pokoju i zadzwonic to Pani , która jej szuka. Ech
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Wczoraj próbowałam się z Państwem skontaktować" z tego chyba wynika, że Pani próbowała dzwonić do właścicieli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamy chyba tego kotka, proszę podać numer do siebie bo ten co jest podany jest nieprawidłowy. Kogoś obudziłem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrzcie na daty. Chodzi o inne zwierzę
Rasa się zgadza, kot wychudzony, oswojony... Może komuś innemu uciekł?
Witam,

Zgadza się jakiś czas temu nasz kotka zaginęła ale całe szczęście się odnalazła. Cieszę się, że Państwo zareagowaliście. Na szczęście nasza pupilka jest w domu i wygrzewa się na słoneczku.

Dziękuję za czujność.

P.S. Numer się zgadza ale fakt już spaliśmy :)

Pozdrawiam serdecznie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasz kocur, rosyjski niebieski, uciekł miesiąc temu z Pszennej, może to on, proszę o kontakt
tel. 507-441-423
wędruje sobie pewnie kocurek jeden po okolicy i nawiązuje nowe znajomości, kocurki tak mają....... też muszą się zabawić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Regularnie każdej nocy przychodzi do nas kot i regularnie zostawia po sobie odchody. Dostaję szału bo mamy małe dzieci ale pomijając to nie rozumiem dlaczego właściciel nie interesuje się swoim pupilem a później jest apel że zaginął.... Owszem, to zwierzę które chodzi własnymi ścieżkami ale albo mamy kota podwórkowego albo domowego i interesujemy się jego losem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chciało się mieszkać na wsi, a tu nagle przeszkadza kot. Pewnie kury i gęsi też wkrótce zaczną, mimo, że ich coraz mniej. O krowach i koniach już nie wspomnę. Ludzie, ogarnijcie się trochę, albo wypad do mieszkania w bloku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W jaki sposob wlasciciele maja wplynac na kota, zeby nie wchodzil Tobie do ogrodka? ;) Powiedza NIE WCHODZ i myslisz, ze kot sie poslucha?
Kup odstraszacz - na szybko znalazlem na allegro (akcja i5308008170).
Pewnie jest wiele innych - poczytaj o tym, a nie zalisz sie tu. Przeciez kot zawsze pojdzie tam gdzie chce. Popsikasz, to prawdopodobnie przestanie mu sie podobac u Ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

do góry