Widok

Zajezdnia Wrzeszcz

Zajezdnia Wrzeszcz Temat dostępny też na forum:
Tuż przy planowanym osiedlu Zajezdnia Wrzeszcz znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy. Z uwagi na bliskość żłobka, przedszkola, szkoły oraz wielu punktów handlowych i usługowych jest to również dobre miejsce do zamieszkania dla rodzin z dziećmi.

Budynki Zajezdni Wrzeszcz będą miały od pięciu do dziewięciu kondygnacji nadziemnych. W pierwszym etapie powstać mają dwa budynki o ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

samochody

A co z prkingami albo halami garażowymi nic nie wspominacie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Planowane osiedle

A co bedzie z planem jak ktorys z wlascicieli sasiednich dzialek wniesie sprzeciw na budowe?Dewaloper nie posiada obecnie "pozwolenia", a z tego co wiadomo przeciwnikow nie brakuje.Sprawy sadowo administracyjne moga sie ciagnac latami.Wiec obecnie kupowanie mieszkania jest obarczone dosc duzym ryzykiem.Lepiej poczekac az sytuacja sie wyjasni.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 16

Czy zapach podgrzewanego mazutu z siarkopolu dochodzi także tutaj?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Piękne osiedle

bardzo nam sie podoba. I ta bliskość do plazy. Super! No i nie ma kłopotu z komunikacją. Tramwaj i autobus bardzo blisko
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

industrial power na tak

Jednak w naszym kraju można coś kreatywnego w naszym budownictwie zrobić. Brawo Robyg! Super nowoczesny pomysł na wykorzystanie miejsca z duszą. Uwielbiam takie industrialne rozwiązania. Oby więcej takich realizacji!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

w sumie

przyznaję, ze robi dobre wrażenie chociaż wydaje mi się, że cenowo bardziej dla nowobogackich. Z drugiej strony robyg słynie z przystępnych cen swoich mieszkań więc może się zdziwię. Najlepsza chyba w tym osiedlu jest sama lokalizacja. i...nazwa...mam jakiś sentyment do tego miejsca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

spokojnie

przecież tam jest już sporo bloków i będą powstawać kolejne... nie ma zagrożenia szczególnie że buduje to duży ogólnopolski deweloper. Ja prawie się zdecydowałem, sprawdzam jeszcze tylko mzliwość finansowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

okej inwestycja

Robi wrażenie ta inwestycja Robyga. Taka postindustralna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nam się też bardzo podoba

poważnie myślimy o zakupie. Szkoda że trzeba poczekać na kolejne etapy. Teraz już wszystko wykupione
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Piękne osiedle

Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Super nowoczesne mieszkania, blisko do plaży i komunikacji miejskiej. Lokalizacja super! Brawo dla developera:):)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Byłam wczoraj

i chyba się zdecydujemy. Rozmawiałam ze znajomym, który pracuje w Robygu, żeby wybadać temat bo opinie są różne i mówił, że opóźnienia to już stara sprawa. Musieli wziać inną firmę podwykonawczą i to ponoć tak ich przystopowało i to, ze było trudno znaleźć ludzi na ich miejsce (ponoć straszne braki i trudno o fachowców) ale teraz już budują na całego. Samo osiedle robi dobre wrażenie i nie chciałabym już dalej szukać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Widać ,że coś sie ruszyło z tymi budowlańcami na rynku. Pracują jak mrówki. A co do Zajezdni Wrzeszcz to medal się należy. Sam się zastanawiam nad kupnem tam mieszkania. Wszędzie blisko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

ani trochę, nic a nic....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zakochałam się

kupuję i liczę że się nie rozczaruje bo zapowiada się że to jedna z lepszych inwestycji w gdańsku. Robyg dał radę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nareszcie ktoś pomyślał o wyższych niż standardowe wysokości mieszkań! człowiek zupełnie inaczej oddycha w takim mieszkaniu. Tym wygrała Zajezdnia wrzeszcz z innymi propozycjami
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chyba jedno z ostatninch osiedli

tak dobrze położonych bliskość morza 2 km w linii prostej :) tylko ceny tam zaczynają być niepokojące :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy to prawda, że tu mieszkania są wyższe niż u innych deweloperów? Dla mnie to ważne, bo wychowałem się w starej kamienicy , jednak chcę się przenieść do nowego budownictwa. A ta przestrzeń miedzy podłogą a sufitem jednak jest niesamowita i doskonale sie w takich mieszkaniach żyje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Prawda

Tak, nasze mieszkanie ma niecałe 280 cm wysokości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trzeba przyznać ,że coraz lepiej ta Zajezdnia Wrzeszcz wygląda. Te balkony dają jeszcze większy klimat industrialny. Z tym szkłem jest teraz tak nowocześnie. Fajnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
do góry