Widok

Zakład drobiarski Szmidtke - Miszewko, proszę o opinie.

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Ostatnio zauważyłam przypadkiem w/w zakład w Miszewku. Czy ktoś kupował tam kiedykolwiek mięso? Czy jest to drób chowany na łonie natury czy po prostu kolejny szprycowany chemią?
Będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupisz tam mięso. Jest to ubojnia drobiu i niestety z łonem natury nie ma nic wspólnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie jedz miesa. mieso szkodzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na pewno odradzam zakład drobiarski w Pępowie. Z wyglądu niby kurczaki, ale po smaku i zapachu - ryba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
eh szkoda. a czy maja Państwo dostęp do zdrowego, nie schemizowanego mięsa? Długo już szukam w Trójmieście i poza ale niestety NIC nie znalazłam.
Jedynie co mogę polecić z naturalnych rzeczy to nabiał z zakładu mleczarskiego Śnieżka, na dowóz do domu.
Pozdrawiam
a możesz podać namiary na ten nabiał ?
http://www.zmsniezka.pl/ polecam również :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marta wybierz sie na bio bazar w Gdansku 12grudnia otwieraja pierwszy raz moze tam znajdziesz
na chwile obecna to chyba bytrzeba samemu kury hodowac aby miec pewnosc ze mieso jest okej, takie czasy, ale u nas i tak lepiej niz w USA gdzie drob kupowany w sklepie moze byc skazony salmonella i prawo to dopuszcza :)
Zamawiałam dwa czy trzy razy nabiał ze Śnieżki - bo taki tutaj na forum zachwalany... Cieszyłam się, że raz czy dwa w tygodniu przywiozą mi do domu, dla mnie bez dźwigania na 4p ;) Ale niestety nie byłam zadowolona. Jedyne co mi smakowało z ich dostawy to pasztet ;) ale to nie ich wyrób...

Wolę nabiał ze Strzałkowa ;)
a gdzie dorwać Strzałkowo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mleko i twaróg z strzałkowa można kupić w tym małym sklepie obok domu sieniora.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
bb - jeśli pytasz o Banino to nie wiem :P

http://forum.trojmiasto.pl/Nabial-ze-Strzalkowa-gdzie-dostane-t641801,1,310.html

na Przymorzu wiem o 2 miejscach ;) piekarnia Gneba na Dąbrowszczaków i sklep Monte Carlo na Jagiellońskiej http://www.google.pl/maps/place/Monte+Carlo+s.c.+Sobolewski+W./@54.4128547,18.5913047,3a,75y,150.85h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbjJGHGudbVb3NXW9okgDlw!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0x92a9bfc5d2d836bd!6m1!1e1

ich kefir ostatnio zjadałam widelcem ;)

Z tego co mi google pokazało, to np. kefir ze Strzałkowa jakis czas temu był w gazetce Kauflandu :P
Nabiał strzałkowo ma sklep na pętli 126 banino
W sprawie mięsa polecam GS Żukowo.

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry