Widok

Zakład p. Śliwa

Witam serdecznie, piszę tutaj z wielką zagadką dla mnie, może ktoś będzie w stanie mi wyjaśnić z miejscowych ludzi o co chodzi.
Otóż chodzi o zakład p. Śliwa. Całkiem niedawno szukałem pracy i natknąłem się ogłoszenia na kilka stanowisk właśnie z tej spółki. Jednakże w tym samym czasie zostało zwolnionych kilkoro ludzi, którzy twierdzili że nie było ku temu powodów (pracowali bez zarzutów), ale skończyła im się umowa.

Pytanie brzmi: dlaczego ci ludzie wolą zwalniać już doświadczonych ludzi (nie przedłużać umów) zatrudniając nowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo tam wolą traktować ludzi jak bialych murzynów , lepiej zatrudnić nowych którzy nic nie wiedzą na temat firmy, zwolnić starych żeby nic nie muwili nowym. Strata czasu i fatygi na tą firmr Siliwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy naprawdę jest aż taka tragedia w tej firmie? Mieszkam od niedawna i myślę nad zmianą pracy, gdzieś w okolicy. Ale opinie w Internecie nie zachęcają...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (46 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

praca w call center (24 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

Praca za granicą. Niemcy (8 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry