Widok

Zakochałam się w koleżance z pracy! Nie sądziłam, że jestem do tego zdolna

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Nie wiem co robić zwolnić się z pracy? Zabrać tą tajemnice do grobu czy może iść do psyhiatry?? Jedno jest pewne nikt ze znajomych sie nie domysli bo zawsze byłam w "normalnych związkach" jednak o pół roku myślę tylko o "niej". A może mi to jakoś przejdzie?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie wiem czy ten temat nie wygasł już. Mam podobny problem... Ostatnio koleżanka powiedziała, że mnie polubiła i chciałaby mnie bliżej poznać. Zaczęłyśmy spotykać się częściej, w weekendy, spędzałyśmy ze sobą całe dnie i mimo, że było różnie, z nikim tak mi się tak świetnie nie rozmawiało. Myślałam, że znalazłam bratnią duszę. Aż do chwili kiedy zaczęłam być zazdrosna, że gada z innymi dziewczynami, jak się nie odzywała jakiś czas, miałam depresję i popsuty humor, jak ją widziałam natychmiast się uśmiechałam, wszystko znikało. Myślę o niej cały czas i ciągle za nią tęsknię. Nie rozumiem tylko czemu tak to przeżywam. Nie podobały mi się nigdy dziewczyny i nie podobają nadal. Tak działa na mnie tylko ona? Co jest nie tak? Nie radzę sobie z tym sama. Wszystko przestało się liczyć. Już nic nie jest dla mnie ważne, tylko ona... chyba nie jestem homo, a może bi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To bardzo ciekawe, co napisałaś/łeś Kobranocko. Zgadzam się z tymi stwierdzeniami całkowicie. Właśnie ta łagodność i to COŚ, co nas pociąga. Ja się też zakochałam w znajomej, ale wiem że jestem do tego zdolna i nie chcę tego zwalczać u siebie.
... a może brakuje ci porządnego przenicowania przez faceta ? :)

chociaż mogę się mylić ;-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hm... a znajoma jest Ci przychylna Kangurko, że się tak bardzo nachalnie zapytam ?
poprostu zrob jak uwazasz
cóż, gdyby miało być tak jak pisze Jasnorzewska ... nie miałabym nic przeciwko...

Na rozrzuconych poduszkach z rajskich, jawajskich batików

umieram słodko, bez żalu, umieram cicho bez krzyku.-

Czas za firanką ukryty porusza skrzydłem motyla,

a moje czoło znużone coraz się niżej pochyla...

Wreszcie dotykam bieguna i śnieg mi taje wśród włosów,

a końcem lakierka dosięgam trawy szumiących lianosów...

Leżę na ciepłych krajach, na gorejącym równiku

i na jedwabnych poduszkach z różnobarwnego batiku...

Wyciągam ręce ku Tobie, w Twoją najsłodszą stronę

i czuję na rękach gwiazdy nisko nad nami zwieszone...

Ogarniam Cię splątanego w pochmurny namiot niebieski,

i spada niebo z hałasem, jak belki, wiązania, deski,

obrzuca nas półksiężycem, słońcem, obłoków zwojem -

i tak spoczywam - okryta niebem i sercem Twojem...

:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ładnie :)
Kobra.
Bo półksiężyce bywają cool.
:)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Magiczny Czarodzieju :)

Życzę Ci spokojnych i zakopanych w puchowym śniegu Świąt Bożego Narodzenia :)

Życzę Ci też Nowego Roku pełnego zmian, nowych pomysłów i nowych możliwości. Abyś znalazł odpowiedzi na wszystkie trudne pytania i te nie trudne również :)

Dla Ciebie, oraz dla Wszystkich Osób, które tu dziś zaglądnęły, przesyłam prezencik z życzeniami Wszelkiej Pomyślności. Och, co by to była za zima bez śniegu :)

http://www.youtube.com/watch?v=EeKTEI-ZF0Q&feature=related

kobranocka :)

hm...fakt, półksiężyce bywają cool, a te z dwoma gwiazdkami to już na pewno :)
http://www.youtube.com/watch?v=hjAHUkIfK24

w podziękowaniu za przypomnienie dawnych lądów i fal, co przeminęły, a wiem przecież, że widzę je patrząc w morze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przyłączam się do podziękowań :)

http://www.youtube.com/watch?v=frCt63-v-9Y

mam wrażenie, że nasze serca biły czasem w zgodnym rytmie :)
Nocna Kobro.

Przywiał mnie wiatr styczniowej odwilży i kazał poczytać bożonarodzeniowe życzenia.
Jam zawsze spóźniony.

Spodoba się Tobie.
Wystarczy kliknąć w bękitny link :)

http://www.youtube.com/watch?v=C_cryj7N4Kw
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
A moze najlepszy bylby trojkacik ;) z babka i facetem na raz...
Probowalyscie kiedys dziewczyny? A moze to jedno z Waszych marzen?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
O rany!! Gdybym wiedziala,że jest mi przychylna, to bym oszalała ze szczęścia i nie siedziała na forum, tylko z NIĄ:) To koleżanka z pracy, jesteśmy na Pani. To odwrotna sytuacja niż u Ciebie. Ona jest kilka lat starsza, ma męża i 2 dzieci.Ja jestem wolna. ONA jest cudowna, prześliczna i tak pełna wdzięku. Czasami mam wrażenie, że gdyby nastapiła jakaś możliwość spędzenia z Nią choć kilku minut sam na sam, to bym się zorientowala.Czasem tak na mnie popatrzy, że... Dzisiaj np. nachylała się nade mną i tłumaczyla mi coś. To było cudowne, zastanawiałam się, czy czuje zapach moich perfum... Obok nas było, oczywiście, kilkoro innych ludzi, żeby nie było za dobrze, che, che. Jak czytałam Twoje posty to też wobrażałam sobie, że to Ona pisze. Ale to nie możliwe, bo ja Ją poznalam w pażdzierniku 2010, a Twoje posty są starsze. Serdecznie Cię pozdrawiam Droga Kobranocko - Przyjazna Duszo. Przepraszamm że dopiero teraz odpisuję, ale nie serfuję tak często po forach.
lezba!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej Kangurko :) ... racja, gdyby Twoja Znajoma była Ci przychylna to byś nie siedziała na forum :). Ale znacie się jednak bardzo, bardzo krótko :) Więc chyba na razie jesteś po prostu zauroczona :) Ta fascynacja może się rozwiać .. Może też przejść w miłe koleżeństwo :).

hm... miej jednak na uwadze, że pewnie niewiele wiesz jeszcze o Znajomej. Więc nawet, jeśli Ona się na Ciebie ciepło patrzy, to może Cię po prostu ... lubić :). Jeśli chcesz wiedzieć więcej, rozmawiaj z Nią częściej i stwórz miłą atmosferę... :) Ale może lepiej na nic się na razie nie nastawiaj :)

Trzymaj się ciepło :)
Wiem, wiem, wszystko wiem... To tylko moje marzenia... Liryka, liryka, tkliwa dynamika, angelologia i dal... Choć tyle, że mogę na NIĄ patrzeć i słuchać JEJ głosu ,to musi mi wystarczyć......
Siemka
Gdzie trzech tam jest tłum :)

Zdecydowanie wolę duety.
Może najpierw zastanów sie czy to milosc czy fascynacja, zauroczenie :) Poczekaj na rozwoj sytuacji ;) I może na początku sproboj sie z nia zaprzyjaznic ale nic wiecej ;)
Och, carramba, ale Cię wzięło :)

Musisz szybko zażyć jakieś lekarstwo !

Mam już niejakie doświadczenie, więc serwuję ... piękną Panią o zjawiskowym spojrzeniu, w której można się zakochać zastępczo, of course. Specjalnie dla Ciebie wystąpi w piosence anielsko- smutnej, bo sądząc po "tkliwej dynamice" Romantyczną Duszą bywasz :) hm...

http://www.youtube.com/watch?v=koeZGaFEnHc&feature=related

hm..Katie Melua ma naprawdę cudowny głos :)

hejka :)

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (130 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry