Widok

Zakochałam się w koleżance z pracy! Nie sądziłam, że jestem do tego zdolna

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Nie wiem co robić zwolnić się z pracy? Zabrać tą tajemnice do grobu czy może iść do psyhiatry?? Jedno jest pewne nikt ze znajomych sie nie domysli bo zawsze byłam w "normalnych związkach" jednak o pół roku myślę tylko o "niej". A może mi to jakoś przejdzie?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 9
No to masz problemik. Lepiej nikomu nie mów bo w naszym społeczeństwie na takie dewiacje raczej przyzwolenia nie ma. Dopadnie Cię armia mocherowych beretów, a ojciec dyrektor nazwie saracenem albo jeszcze gorzej
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 24
jeśli masz skłonności homoseksualne, to zwolnienie się z pracy niczego nie zmieni ...

może to co czujesz, to nie miłośc, tylko jakas zwykła fascynacja? może połączona z ciekawością, bo wcześniej nie pomyślałaś o tym, że moga cię interesowac kobiety?

pomyśl o swoich relacjach z mężczyznami, czy nadal sądla ciebie atrakcyjne? czy "odstawiłaś" facetów? :)

poza tym, ciężko coś radzić, jeśli jesteś lesbijką, to cię psychiatra nie wyleczy i w końcu zaakceptujesz nową siebie

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
No właśnie, homoseksualizm to nie choroba tylko orientacja seksualna.
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10
Spokojnie z tym homoseksualizmem.... jak do tej pory nie mam doświadczeń z dziewczynami więc jest szansa, że jestem normalna. W weekend poznałam kogoś i nie jest to dziewczyna;)) mam nadzieję że uda mi się zapomonieć o moim "fatalnym zauroczeniu".
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
hihi, nikt cię nie osądza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
homoseksualiści są też normalni. To jest wyrażenie medyczne a nie obraźliwe.
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
kobiety sa bardziej emocjonalne i potrafia czesto ocenic np czy kobieta jest ładna i czy ma to cos. wydaje mi sie ze zakochanie to za duze słowo tym bardziej ze to kolezanka z pracy. Mysle ze tylko podba Ci sie i jestes nia zauroczona i to wszystko. Nie przejmuj sie i poprostu nic z tym nie rób.:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pauli dzięki za słowa otuchy. Jeśli to zauroczenie tudziez fascynacja to jeszcze nie tak źle bo to chyba nic złego jeżeli docenia się czyjąś osobowość i urodę nie wiem tylko jak wytłumaczyć te.......sny. Chciałabym, żeby mi to jakoś przeszło szczególnie po moich ostatnich nieudanych randkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie masz sie co denerwowac:) to jest moim zdaniem całkowicie normalne . jeszcze tym bardziej jesli miałas nieudane randki to Twoje myslenie o płci przeciwnej jest troche negatywnie ukierunkowane. głowa do góry:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wydaje mi sie, ze nalezy sie zastanowic
czy nieudane randki moga (ewolucyjnie) nagle zmienic orientacje
sadze, ze nie
to raczej proces dlugotrwaly
chyba, ze twoje zainteresowania wlasna plcia byly od dawna, ale silnie je tlumilas
tak czy owak, niezaleznie jaka plec cie interesuje
spotykaj sie z ludzmi i wybierz taka osobe, ktora bedzie cie interesowala najbardziej
jest w czym wybierac :)

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
"jest w czym wybierac :)

pozdrawiam
jurek"

Czy ja wiem...?
pytanie raczej mam czy to jest milosc czy to raczej dzika zadza ???
koniecznie wyślij jej walentynkę jutro!

polecam tą stronę: www.funvalentine.com
świetna zabawa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj tam, pewna

jest, jest
odrobine checi i troszke wytrwalosci tylko

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem w identycznej sytuacji i nie wiem jak z niej wybrnąć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
widując osobę codziennie nie jest człowiek w stanie o niej zapomnieć a tym bardziej o osobie ,którą kocha.Jedynie czas leczy rany ale nie do końca.Mam podobny problem ,tylko że jestem mężatka i mam dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to masz problem:( i to duży, wiem, bo ja tez jestem w takiej sytuacji. to już trwa może 2 lata i ciężko się współpracuje, zwłaszcza, że mamy za sobą dwie imprezki (takie z przytulaniem i całowaniem - po pijaku oczywiście). tyle, że ona potraktowała to jak żart a ja myślę o tym nocami. nie jesteśmy już takie młode, mamy już swoje rodziny. ja sobie po prostu z tym nie radzę:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak do tej pory przewertowałam tony książek i materiałów w internecie na temat płci i orientacji i wychodzi na to, że prawie każda kobieta ma takie skłonności ale nie każdej trafia się okazja żeby się o tym przekonać. Jak na razie strach przed tym,że mogę kogoś obrazić takim"zainteresowaniem" jest silniejszy od potrzeby znalezienia bratniej duszy. Poza tym wkurza mnie ten cały szum wokół osób homoseksualnych. Każdy ma prawo do swoich poglądów i jak ktoś uważa że homoseksualizm to nie jest dopust Boży to ma do tego prawo.
a według mnie powinnaś wyczuć sytuacje u znajomych i rodziny przeciesz to ty jesteśw tym wszystkim najwezniejsza a nie inni
twoje szczęście jest najwazniejsze
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Kobieta

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (3 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

do góry