Widok

Zakopane - gdzie tanie i smaczne obiadki ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jade z rodziną na urlop do Zakopanego i chciałabym się dowiedzieć gdzie warto wejść na obiad ,a jakich miejsc lepiej unikać Niestety cena też ma dla mnie znaczenie .Będę wdzięczna za podpowiedzi :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to weż może zapytaj gdzieś na forum mieszkańców Zakopanego bo nam to chyba ciężko z 3city poradzić CI :-)
tu masz tegoroczne wpisy
http://z-ne.pl/f,post,0,707,2,.html
Na koncu krupowek , na przeciwko przejscia dla pieszysz jest bar mleczny

i na ulicy chalubinckiego, 10min od krupowek jest takze taka swego rodzaju jadlodajnia-polecam, duzo i dobrze ale nie pamietam dokladnego adresu

image
bardzo dziękuje za namiary :)))))))))))))))00
JAk się idzie z dworca w stronę Krupówek po lewej stronie jest taka knajpka. Nie wygląda luksusowo, ale jedzenie mają smaczne i niedrogie. Trafiliśmy tam kiedyś przypadkiem, zaczęło lać i nie chciało juz się nam dalej iść. I to był miły przypadek, bo sporo kasy zaoszczędziliśmy.
Polecam Karczmę SOPA, ul Kościeliska 52 jedzonko dobre ceny wg mnie normalne, takie jak wszędzie. przede wszystkim maja kartę która nie odstrasza zawatroscia tekstu, wiec wnioskuje że jedzenie mają świeże. Bylam tam 3 razy i na pweno tam wrócę. polecam korytko dla dwojga. A unikac na pewno knajp na krupówkach niestety, bo tam przepych i niezbyt świeżo, w czym mnie utwierdziła gospodyni pensjonatu w którym ostatnio mieszkałam, a która jednoczesnie jest kierowniczka jednej z knajp na krupówkach.pozdrawiam i smacznego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry