Widok

Zakupy w e-tesco?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was robiła? Jakie macie doświadczenie?
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja tam wolę Almę24.
Mają niższe ceny niż Tesco, nigdy nie dostałam czegoś czego nie zamówiłam, a jeśli nie mają jakiegoś produktu, to zawsze telefonicznie ustalają, czy rezygnuję z konkretnej rzeczy, czy ją zamieniamy. Raz nawet zamawiałam świeże mięso i było super, nawet ładny kawałek mi wybrali. Tylko jabłka dostałam słabo dojrzałe...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy Alma24 lub dodomku.pl też mają ograniczenia w dostawie? Tzn miejscu dostarczenia...
na pewno, przecież nie wszędzie mają swoje sklepy i po prostu dojazd może się nie opłacać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas zakupy w e-tesco jak najbardziej ok:)
Ale dodomku.pl chyba nie?
dodomku podobno po całej polsce poczytaj warunki dostawy albo rano zadzwoń bo nie doczytałam skąd jesteś.
Kiedys zrobilam zakupy przez piotra i pawla. Takie powiedzmy na 2 tyg. Po kilka rzeczy jednego rodzaju. I sporo rzeczy miala termin przydatnosci ok 3 dni do przodu, podczas gdy normalnie powinny miec od 2 tyg do kilku mcy.
Wiem ze w sklepie maja najczesciej swieze, ale przez internet chyba pozbywaja sie tych z krotkim terminem. Nie wiem jak inne sklepy, ale dobrze zastrzec ze chce sie swieze.
Na szczescie oddalam te rzeczy i zwrocili kase, ale musialam dzwonic i tlumaczyc ze nie mam 4 osobowej rodziny :]
Niesmak pozostal i zakupow nie powtorzylam.
jeszcze jest hipergdansk.pl - internetowy E.Leclerc
zamienników nie dają, jak czegoś nie ma to dzwonią, ale dostawa kosztuje OD 12,99, NIE MA DARMOWEJ DOSTAWY nawet przy zakupach za 300zł :P ew. odbior osobisty bez dopłat.
Robiłam kilka razy (więcej niż 5) i jestem bardzo zadowolona. Wprzód rezerwuję dostawę na piątek - od czwartku są gazetki więc zamawiając na czwartek nie wiesz czy kasować będą przed 8 gdy obowiązuje jeszcze stara gazetka czy po 8 gdy już jest nowa - i głownie na tym polegają rozbieżności w cenach. Ogólna cena na rachunku praktycznie bez większych wahań - moje zamówienia to od 100 do 500 zł więc nie dałoby się przeoczyć. Terminy przydatności długie - tylko serki wiejskie dostałam 4 dni ważne ale dało się to przeżyć :) Bardzo wygodna opcja - nie muszę robić listy tylko od razu w komputerze wyszukuję produkt którego potrzebuję. Zdarza się że czegoś on-line w ogóle nie dostaniesz (nie ma np. żadnego alkoholu nawet niskoprocentowego a szkoda) lub jakiś producent nie jest wprowadzony do obrotu przez e-sklep ale wówczas można znaleźć coś innego zastępczego. I jeszcze jeden plus - mąż idąc na zakupy często nie kupił czegoś bo nie mógł znaleźć - tu nie ma tego problemu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robie dosc czeso ze wzgledu na chroniczny brak czasu, jeszcze nigdy nie zdazyło mi sie zebym byla nie zadowolona.. przyjezdzaja na czas, przywoza dokladnie to co zamowilas, wnosza do domu.. jestem naprawde bardzo zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w Gdańsku nie ma ? uuuu szkoda :(
Ja robiłam już zakupy w eTESCO kilka razy i byłam bardzo zodowolona. Nie mam porównania z innymi bo nigdy nie korzystałam.
eTESCO polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oni dowożą tylko w Gdyni, Sopocie, Gdańsk Matarnia i Osowa i okolice Gdyni- Bojano, Chwaszczyno..
doszło Rumia, Reda, Wjeherowo
czy zamawiając przez internet ceny produktów są takie, jak w aktualnej gazetce? gazetka obowiązuje też w zakupach on-line?
tak ceny są takie same jak w gazetce, tylko musisz uważać do kiedy dana promocja obowiązuje, ponieważ ceny liczone są w dniu pakowania. Jeżeli składasz zamówienie w czwartek na weekend a od piątku obowiązuje nowa gazetka to będziesz miała policzone po cenach z nowej gazetki a nie z tej która obowiązywała w czwartek
hej..
Niejednokrotnie zamawiam zakupy przez e-tesco. Jestem w 100 % zadowolona. Ceny identyczne jak w markecie, jakoś i świeżość produktów bez zastrzeżeń. Zamawiam zazwyczaj poza zwykłą spożywką również mięso, wędliny, warzywa. Wolę poświecić 40 min i zrobić zakupy internetowo, niż tracić część dnia w supermarkecie :)

Wcześniej robiłam zakupy przez almę ( również z dowozem ) 2 razy składałam reklamację na przywiezione produkty.
dzięki! :D
Podbijam chciałam zrobić zakupy w e Tesco zdostawą do gdańska, pisze dostawa 0,98 zł ale jak chce rezerwowa a termin dostawy to transport jest droższy , jak to jest?
Gdzieś tam kiedyś czytałam na ich stronie(albo w mailu jak w Gdańsku ruszyły e-zakupy), że koszt dostawy zależny od daty dostawy.
"Koszt dostawy wynosi od 1,48 zł do 10,98 zł i zależy od terminu i miasta dostawy. "

Pewnie jak chcesz szybko i "na święta" to płacisz więcej niż byś złożyła zamówienie z większym wyprzedzeniem albo na zwykły(nie przedświąteczny) dzień?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry