Widok
A ja tam wolę Almę24.
Mają niższe ceny niż Tesco, nigdy nie dostałam czegoś czego nie zamówiłam, a jeśli nie mają jakiegoś produktu, to zawsze telefonicznie ustalają, czy rezygnuję z konkretnej rzeczy, czy ją zamieniamy. Raz nawet zamawiałam świeże mięso i było super, nawet ładny kawałek mi wybrali. Tylko jabłka dostałam słabo dojrzałe...
Mają niższe ceny niż Tesco, nigdy nie dostałam czegoś czego nie zamówiłam, a jeśli nie mają jakiegoś produktu, to zawsze telefonicznie ustalają, czy rezygnuję z konkretnej rzeczy, czy ją zamieniamy. Raz nawet zamawiałam świeże mięso i było super, nawet ładny kawałek mi wybrali. Tylko jabłka dostałam słabo dojrzałe...
Kiedys zrobilam zakupy przez piotra i pawla. Takie powiedzmy na 2 tyg. Po kilka rzeczy jednego rodzaju. I sporo rzeczy miala termin przydatnosci ok 3 dni do przodu, podczas gdy normalnie powinny miec od 2 tyg do kilku mcy.
Wiem ze w sklepie maja najczesciej swieze, ale przez internet chyba pozbywaja sie tych z krotkim terminem. Nie wiem jak inne sklepy, ale dobrze zastrzec ze chce sie swieze.
Na szczescie oddalam te rzeczy i zwrocili kase, ale musialam dzwonic i tlumaczyc ze nie mam 4 osobowej rodziny :]
Niesmak pozostal i zakupow nie powtorzylam.
Wiem ze w sklepie maja najczesciej swieze, ale przez internet chyba pozbywaja sie tych z krotkim terminem. Nie wiem jak inne sklepy, ale dobrze zastrzec ze chce sie swieze.
Na szczescie oddalam te rzeczy i zwrocili kase, ale musialam dzwonic i tlumaczyc ze nie mam 4 osobowej rodziny :]
Niesmak pozostal i zakupow nie powtorzylam.
Robiłam kilka razy (więcej niż 5) i jestem bardzo zadowolona. Wprzód rezerwuję dostawę na piątek - od czwartku są gazetki więc zamawiając na czwartek nie wiesz czy kasować będą przed 8 gdy obowiązuje jeszcze stara gazetka czy po 8 gdy już jest nowa - i głownie na tym polegają rozbieżności w cenach. Ogólna cena na rachunku praktycznie bez większych wahań - moje zamówienia to od 100 do 500 zł więc nie dałoby się przeoczyć. Terminy przydatności długie - tylko serki wiejskie dostałam 4 dni ważne ale dało się to przeżyć :) Bardzo wygodna opcja - nie muszę robić listy tylko od razu w komputerze wyszukuję produkt którego potrzebuję. Zdarza się że czegoś on-line w ogóle nie dostaniesz (nie ma np. żadnego alkoholu nawet niskoprocentowego a szkoda) lub jakiś producent nie jest wprowadzony do obrotu przez e-sklep ale wówczas można znaleźć coś innego zastępczego. I jeszcze jeden plus - mąż idąc na zakupy często nie kupił czegoś bo nie mógł znaleźć - tu nie ma tego problemu :)
tak ceny są takie same jak w gazetce, tylko musisz uważać do kiedy dana promocja obowiązuje, ponieważ ceny liczone są w dniu pakowania. Jeżeli składasz zamówienie w czwartek na weekend a od piątku obowiązuje nowa gazetka to będziesz miała policzone po cenach z nowej gazetki a nie z tej która obowiązywała w czwartek
hej..
Niejednokrotnie zamawiam zakupy przez e-tesco. Jestem w 100 % zadowolona. Ceny identyczne jak w markecie, jakoś i świeżość produktów bez zastrzeżeń. Zamawiam zazwyczaj poza zwykłą spożywką również mięso, wędliny, warzywa. Wolę poświecić 40 min i zrobić zakupy internetowo, niż tracić część dnia w supermarkecie :)
Wcześniej robiłam zakupy przez almę ( również z dowozem ) 2 razy składałam reklamację na przywiezione produkty.
Niejednokrotnie zamawiam zakupy przez e-tesco. Jestem w 100 % zadowolona. Ceny identyczne jak w markecie, jakoś i świeżość produktów bez zastrzeżeń. Zamawiam zazwyczaj poza zwykłą spożywką również mięso, wędliny, warzywa. Wolę poświecić 40 min i zrobić zakupy internetowo, niż tracić część dnia w supermarkecie :)
Wcześniej robiłam zakupy przez almę ( również z dowozem ) 2 razy składałam reklamację na przywiezione produkty.
Gdzieś tam kiedyś czytałam na ich stronie(albo w mailu jak w Gdańsku ruszyły e-zakupy), że koszt dostawy zależny od daty dostawy.
"Koszt dostawy wynosi od 1,48 zł do 10,98 zł i zależy od terminu i miasta dostawy. "
Pewnie jak chcesz szybko i "na święta" to płacisz więcej niż byś złożyła zamówienie z większym wyprzedzeniem albo na zwykły(nie przedświąteczny) dzień?
"Koszt dostawy wynosi od 1,48 zł do 10,98 zł i zależy od terminu i miasta dostawy. "
Pewnie jak chcesz szybko i "na święta" to płacisz więcej niż byś złożyła zamówienie z większym wyprzedzeniem albo na zwykły(nie przedświąteczny) dzień?