Widok
Wrażenia super, trochę zaskoczenia, trochę konstruktywnej krytyki... Fajna sprawa z tą analizą kolorystyczną, krojami, materiałami. Byłam kiedyś z profesjonalną stylistką i zapłaciłam za 6 godzin 450 zł, a niedawno poszłam z dziewczyną której miłością jest stylizacja, zapłaciłam 200 za 5 godzin i byłam zadowolona do potęgi. Dziewczyna ma niesamowite wyczucie, podpowie, doradzi i w życiu byś nie powiedziała że nie jest profesjonalną stylistką. Zrobiłam zakupy i do dziś dnia jestem bardzo zadowolona z tych ubrań i dodatków. Przede wszystkim nie narzuca stylu jak te wszystkie przemądrzałe stylistki. Jak będziesz chciała namiary to napisz. Pozdrawiam.
Znam stylistke, która była kiedyś modelką a teraz specjalizuje się w stylizacjach dla grubszych pań. Dziewczyna fenomenalnie ubrała moją mamę i siostrę i jeszcze kilka osób:) Wiem, też, że cennik ustala indywidualnie - nie zdziera i jest taką "dobrą duszyczka".
Nie wiem jak u niej z terminami, bo dużo podróżuje, Jak jest ktoś zainteresowany to zapytam się jej czy mogę podać tutaj namiary na nią.
I dziewczyny uważajcie - temat jest nowy i sporo dziewczyn chce tak dorobić a niekoniecznie mają odpowiednią wiedzę i przede wszystkim podejście do klientki jak do kumpeli, której trzeba powiedzieć, że, np. w mini nie jest jej dobrze:)
Pozdrowienia!
Nie wiem jak u niej z terminami, bo dużo podróżuje, Jak jest ktoś zainteresowany to zapytam się jej czy mogę podać tutaj namiary na nią.
I dziewczyny uważajcie - temat jest nowy i sporo dziewczyn chce tak dorobić a niekoniecznie mają odpowiednią wiedzę i przede wszystkim podejście do klientki jak do kumpeli, której trzeba powiedzieć, że, np. w mini nie jest jej dobrze:)
Pozdrowienia!
a co komu do tego, czy ktoś chodzi na zakupy ze stylista czy tez bez? oczywiście, że kazdy "potrafi" sie ubrać, ale nie każdy wie co na niego pasuje, co założyć zeby podkreślić albo ukryć kształty, jakie kolory, wzory itp.
dajcie znać dziewczyny jakbyście kogoś ciekawego miały, bo też chętnie skorzystam
dajcie znać dziewczyny jakbyście kogoś ciekawego miały, bo też chętnie skorzystam
Kiedyś przypadkowo trafiłam na portal pod adresem klinikamody.pl prowadzony przez stylistkę mody Magdę Potok. Tak zainspirowały mnie jej stylizacje i metamorfozy kobiet, że postanowiłam skorzystać z jej pomocy. Dziś bez problemu potrafię dobrze dobrać elementy garderoby do swojej sylwetki i czuję się naprawdę inną, bardziej elegancką kobietą.