Widok
Załamana :(
Co się w tym kraju dzieje???
Jak w nim żyć jak młoda osoba chce pracować, a nie może znaleźć pracy? :( Już mam dosyć szukania chodzenia, pytania. Tylko wziąć sznurek i.. Pani mgr tym papierem niedługo d. podetrę, bo nie bede miala za co kupić pap. toal. Szukam pracy nawet na zmywaku, i też zero odzewu. Jak żyć z jednej pensji, po opłaceniu wynajmowanego mieszkania, dziecku kupic pampersy i mleko i w portfelu pusto :( Mam dosyć takiego życia. Człowiekowi nawet niestarcza na zrobienie zakupów, o kupnie ubrań, kosmetyków można zapomnieć. Z dnia na dzień co raz gorzej się czuję. Mam pretensje do siebie, że jestem kiepska, że nie mogę nic znaleźć...
Jak w nim żyć jak młoda osoba chce pracować, a nie może znaleźć pracy? :( Już mam dosyć szukania chodzenia, pytania. Tylko wziąć sznurek i.. Pani mgr tym papierem niedługo d. podetrę, bo nie bede miala za co kupić pap. toal. Szukam pracy nawet na zmywaku, i też zero odzewu. Jak żyć z jednej pensji, po opłaceniu wynajmowanego mieszkania, dziecku kupic pampersy i mleko i w portfelu pusto :( Mam dosyć takiego życia. Człowiekowi nawet niestarcza na zrobienie zakupów, o kupnie ubrań, kosmetyków można zapomnieć. Z dnia na dzień co raz gorzej się czuję. Mam pretensje do siebie, że jestem kiepska, że nie mogę nic znaleźć...
Zacytuję klasyka: "... więc o co Ci chodzi, jest super, jest super..." , a tak serio, to na pewno będzie jeszcze dobrze. Nie poddawaj się, jestem w podobnej sytuacji i jakoś sobie radzę choć jest ciężko. Dorabiam w firmie bez umowy i w sumie drepczę w miejscu, ale jakoś ciągnę. Naprawdę wiem co czujesz i myślisz, ale uwierz mi - warto żyć. Wierzę, że dasz radę i to wytrzymasz, choćby dla dziecka... Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia i zdrowia. Nie poddawaj się beznadziei.
nie nic sobie nie zrobie spokojnie! tylko sie zastanawiam jaki jest sens zycia nic czlowiek nie korzysta nic nie ma caly czas pozycza pieniadze, chce pracowac nie jestem leniem, glabem nie mam dwoch lewych rak a nie mogę znaleźć pracy. nie mam pojecia gdzie mam isc do kogo zapukac i sie zapytac o prace, ogloszenia sa jakie sa kazdy widzi. Co sie dzieje? to jest chore.
Ja tez sie załamuje, mam podobny problem : chec do pracy, glowe na karku,doswiadczenie i co ?i nigdzie mnie nie chca normalnie niiiiigdzie.to jest paranoja,nic tylko wziac sie i wychlastac :/ o swoim biznesie nie mam co myslec,przynamniej ja,bo zero wkladu wlasnego :/ beznadzieja.zyc mi sie odechciewa
Ciekawe jest to, że jak człowiek aplikuje na niższe stanowisko,
względem swojego dotychczasowego doświadczenia i papierku
to zosta(nie)je prawdopodobnie i tak odrzucony...
Czy Szanowni pracodawcy boją się zatrudnić chętnych do pracy,
pracowitych i uczciwych .. ? Jutro na AmberExpo się przekonam(y).
Od zatrudnienia człowieka na 3 m-ce, jeszcze nikt nie zbankrutował.
A Kto wie, jak potencjał (w)niesie do firmy ten pracownik/-czka.
względem swojego dotychczasowego doświadczenia i papierku
to zosta(nie)je prawdopodobnie i tak odrzucony...
Czy Szanowni pracodawcy boją się zatrudnić chętnych do pracy,
pracowitych i uczciwych .. ? Jutro na AmberExpo się przekonam(y).
Od zatrudnienia człowieka na 3 m-ce, jeszcze nikt nie zbankrutował.
A Kto wie, jak potencjał (w)niesie do firmy ten pracownik/-czka.
Tu nie chodzi o to czy mam dziecko czy nie mam, ale o to, że nie ma pracy w naszym kraju. Ten wątek mogła tak samo założyć studentka bezdzietna, single, rodzicei, doktoranci itp... KAŻDY!!! Jak zwykle znajdą się mądre osoby, które będą komentowały tak jak Ty. Moim największym szczęściem jest móc mieć dzieci, bo co niektórzy mądrzy co się tutaj się wypowiadają mogą mi tego tylko pozazdrościć. Wracając do wątku to temat o braku pracy w naszym kraju!!!