Widok

Zamiast chodzić do wróżek i otwierać się na złego...

Drogie Panie,

W najbliższą sobotę odbędzie się pokaz niezwykłego filmu Dominika Tarczyńskiego pt. "Egzorcysta - moje spotkanie z o. Gabrielem Amorthem" z udziałem reżysera i egzorcysty Archidiecezji Gdańskiej. Po filmie przewidziana jest dyskusja.
18 lutego o godz. 19.30 do kaplicy św. Wojciecha w Sopocie w kościele pw. NMP WNIEBOWZIĘTEJ GWIAZDA MORZA.

Ponieważ w spotkaniu będzie uczestniczył egzorcysta Archidiecezji Gdańskiej, będziecie miały okazję dowiedzieć, jak niebezpiecznym jest uleganie wróżkom/wróżbitom, poddawanie się wróżbom tarota i czym to grozi.
Naprawdę serdecznie polecam i zapraszam na to spotkanie, w szczególności Panie, które mają problemy życiowe i szukają odpowiedzi w kartach, czy innych formach wróżbiarstwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz, trochę czytalam Twoich postów. Jestem bardzo miło zaskoczona, że taki temat i namiar dałeś:) Wręcz radosna;) Podobał mi się szczególnie post o gotowaniu:) Pozdrawiam serdecznie. Paulina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I wszystkiego dobrego Tobie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobno książka "Jak kochać i byćkochanym"Johna Powella jest dobra. Kobietki...Sama nie wiem bo dopiro zaczęłam czytać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry