Widok
a ja widziałam cos takiego:
tort zrobiony z rolek kolorowego papieru toaletowego każde piętro innego koloru a na każdym z nich ozdoby z pieniedzy złozonych w kokardki najpierw 10złotówki na kolejnym piętrze 20zł na kolejnym 50zł i na ostatnim 100zł zapakowane wszystko w folie przezroczystą -super efekt wizualny i fajny pomysł a poza tym proste do zrobienia:-)
tort zrobiony z rolek kolorowego papieru toaletowego każde piętro innego koloru a na każdym z nich ozdoby z pieniedzy złozonych w kokardki najpierw 10złotówki na kolejnym piętrze 20zł na kolejnym 50zł i na ostatnim 100zł zapakowane wszystko w folie przezroczystą -super efekt wizualny i fajny pomysł a poza tym proste do zrobienia:-)
oryginalne pomysły,ale niestety gdybym dostala jakies monety zapakowane w papierki albo jak tu ktoś wymyślił, 2 walizy jednogroszówek to na pewno nie byłabym uszczęsliwona. W domu bym tego nie trzymała, a do banku taka fatyga po 2 stówy...
Ja wychodze z załozenia,ze dla Pary najlepszą niespodzianką bedzie nieco grubsza koperta- wtedy moze być nawet koloru białego prosto z poczty po 15 groszy, liczy sie zawartość:)
Ja wychodze z załozenia,ze dla Pary najlepszą niespodzianką bedzie nieco grubsza koperta- wtedy moze być nawet koloru białego prosto z poczty po 15 groszy, liczy sie zawartość:)
moja bratowa zarzucała bratu ,ze przechowuje prezenty od dzieciaków ( jest wychowawcą w podstawówce)- ktore jej zdaniem były tandetne i szpecące dla domu.wykłócali sie o nie bardzo czesto. kiedyś zobaczyłam te "śłiczności". wiecie co, moze i były to porcelanowe słoniki itp itd, ale dołaczone do nich zawieszki, pudełeczka - rewelacyjne. moze dlatego mam sentyment.
ps.zaproponowałam ,ze kupię bratu krasnala do ogrodu ;)
ps.zaproponowałam ,ze kupię bratu krasnala do ogrodu ;)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
zacytuje sama siebie - "cieszyłabym sie, ze ktoś własnoręcznie dla mnie coś wykonał"--- w tym sensie to opisałam( rany, jak ja sie uzewnętrzniam:)
panama, wiem,ze dzien sie jeszcze nie skończył, ale Ty dzis konczysz wizyte na forum bez żadnej zadry ;)
panama, wiem,ze dzien sie jeszcze nie skończył, ale Ty dzis konczysz wizyte na forum bez żadnej zadry ;)
...a potem przyjdą noce
My bylismy w ta sobote na wesleu i kupilismy kuferek "ala" skórzany, wylozylismy go takim jakby siankiem z winiarni, do tego wlozylismy dwa kieliszki do wina na kazdym dwa serca, wygrawerowane imiona i na dole na stopce data slubu i do tego koperta;] Uwazam,ze to lepszy dodatek do koperty niz sama biala koperta :)