Widok

Zapakowanie pieniążków-inaczej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!Niedługo wybieram się do mojej przyjaciółki na wesele i chciałabym zapakować im pieniążki w jakiś fajny sposób ale oczywiście nie mam pomysłu.Może Wy gdzieś,coś fajnego widziałyście???Będę wdzieczna za jakieś ciekawe podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapakować w balon i nie trzeba już kupować kwiatów takie 2w1 ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my daliśmy kiedyś na ślub 200 zł rozmienione na 1 gr...
Dwóch facetów musiało nieść walizkę;) ale efekt murowany ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie można w Gdańsku kupić takie balony??? Albo kto mi coś takiego zrobi? W sobotę jadę na ślub.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za wszystkie pomysły.A wiecie gdzie w ten balon pakują prezenty:-/
podbijam, bo też jestem ciekawa.
a ja widziałam cos takiego:
tort zrobiony z rolek kolorowego papieru toaletowego każde piętro innego koloru a na każdym z nich ozdoby z pieniedzy złozonych w kokardki najpierw 10złotówki na kolejnym piętrze 20zł na kolejnym 50zł i na ostatnim 100zł zapakowane wszystko w folie przezroczystą -super efekt wizualny i fajny pomysł a poza tym proste do zrobienia:-)
nam koleżanka zamieniła pieniądze na 1 zł. 2 zł i 5 zł, i każda monetę zapakowała jak cukierek i włożyła w piękny karton, mieliśmy co robić, świetny pomysł
moze zapakuj w małe pudełeczka - kilka coraz większych rozmiarów włożonych jedno w drugie a w najmniejszym kasa
w tych większych moze być knfetti serca, czekoladki po bokach, lizaki itp.
ja kupiłam koleżance dwie identyczne skarbonki, zdaję sie ze to były sbiedronki i tam włozylam rozmienione pieniązki po rowno
czytam i czytam i chyba osobiscie to chcialabym dostac taki prezent jak Umchi.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
czytam i czytam i chyba osobiscie to chcialabym dostac taki prezent jak Umchi.
...a potem przyjdą noce
oryginalne pomysły,ale niestety gdybym dostala jakies monety zapakowane w papierki albo jak tu ktoś wymyślił, 2 walizy jednogroszówek to na pewno nie byłabym uszczęsliwona. W domu bym tego nie trzymała, a do banku taka fatyga po 2 stówy...

Ja wychodze z załozenia,ze dla Pary najlepszą niespodzianką bedzie nieco grubsza koperta- wtedy moze być nawet koloru białego prosto z poczty po 15 groszy, liczy sie zawartość:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
cieszyłabym sie, ze ktoś własnoręcznie dla mnie coś wykonał.
...a potem przyjdą noce
a jak ktoś własnorecznie zarobi dla Ciebie pieniążki?:)

do opakowania przywiązuje wagę, owszem,ale wtedy kiedy pakuje konkretny, "rzeczowy" prezent, co teraz dzieje się już rzadko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja bratowa zarzucała bratu ,ze przechowuje prezenty od dzieciaków ( jest wychowawcą w podstawówce)- ktore jej zdaniem były tandetne i szpecące dla domu.wykłócali sie o nie bardzo czesto. kiedyś zobaczyłam te "śłiczności". wiecie co, moze i były to porcelanowe słoniki itp itd, ale dołaczone do nich zawieszki, pudełeczka - rewelacyjne. moze dlatego mam sentyment.

ps.zaproponowałam ,ze kupię bratu krasnala do ogrodu ;)
...a potem przyjdą noce
tu sie zgodze, jestem sentymentalna i takie podarowane "skarby" tez przechowuje:) ale nie mają nic wspolnego z pieniąż\kami:)
milego popołudnia!
zacytuje sama siebie - "cieszyłabym sie, ze ktoś własnoręcznie dla mnie coś wykonał"--- w tym sensie to opisałam( rany, jak ja sie uzewnętrzniam:)

panama, wiem,ze dzien sie jeszcze nie skończył, ale Ty dzis konczysz wizyte na forum bez żadnej zadry ;)
...a potem przyjdą noce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.gotowanie.wkl.pl/artykul.php?id=507

http://www.cafeart.pl/20070413424/kartki/Kursy_obrazkowe/Jak_podarowac_pieniadze_-_kartka.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Super pomysł z tą kartką-dzięki
My bylismy w ta sobote na wesleu i kupilismy kuferek "ala" skórzany, wylozylismy go takim jakby siankiem z winiarni, do tego wlozylismy dwa kieliszki do wina na kazdym dwa serca, wygrawerowane imiona i na dole na stopce data slubu i do tego koperta;] Uwazam,ze to lepszy dodatek do koperty niz sama biala koperta :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry