Widok
wypoczywał aktywnie :) a stare dziatki to dopiero rozrabiaki :0 zawsze ale to zawsze była jakaś wojna miedzy dziadkami :) najpierw pili a później sie bili :) zresztą starsze panie nie lepsze :) jak sobie łykły to jakiś sexaplil w nie wstępował :) takie tance robiły ze uuuu a po 60 lat kobiety :) jedno jest pewne.. rano MORALNIAK :)
no dobra no nie stare... ale muszą zatruwać innym życie... mają knajpy.. to są miejsca na imprezy... dlaczego ja mam nie słyszeć swojego telewizora bo ktoś muzę rozpie#@@? zwłaszcza po 23.. ja np. byłem imprezowym nastolatkiem :) ale nigdy w zyciu nie robiłem domówek! czemu ktoś ma cierpieć i sie wpieniać bo ja sie bawie? sie z kumplami składaliśmy po 15 zł i na dwie doby wynajmowaliśmy domek letniskowy w osrodku na stogach :) i extra było :) wiosna lato jesien zima :)
sie może mścić... dostanie lepa i tyle będzie jego imprez... to sa ludzi którzy za wszelką cenę chcą sie odmłodzić zatrzymać starość... maja po 40 prę lat córkę 15 lat która też jest tak wykręcona ;) i tak balują sobie w domu.. a dwa dni później się leją.. wzorowe małżeństwo na zewnątrz a w domu.. no cóż.. uroki taksówkarzy :) panie ja życie znam, panie ja wszystko wiem...
masakra normalnienie... kiedyś mu powiedziałem przy podobnej sytuacji.. wez ty chłopie wyluzuj z ta muzyka.. jeszcze do tej 23 to ok ale ludzie chcą spac i mieć święty spokój w domu.. to odpowiedział ze wolnoć tomku itd.. na co ja ze no tak ale dlaczego ja w swoim domku mam słuchać tego co on puszcza w swoim... olał! i bez zmian.. dlatego będę teraz dzwonił na policje przy kolejnej okazji :)
a daj spokój... ludzie po 40.. a się nasuwa tylko jedno zdanie ,, stare to a głupie,, do 3 w nocy darli ry... i od 11 dziś znowu jazda ;( .. ja tam jestem zwolennikiem ciszy nocnej.. dom to ma być miejsce do odpoczynku... i guzik mnie to obchodzi czy ktoś robi raz w miesiącu imprezę czy raz w roku.. to że ktoś sie bawi nie znaczy ze inny ma nieprzytomny do pracy iść.. od tego sa cluby, puby a nie mieszkania... no chyba ze niech sobie kupią dom i tam balują do woli !